Meisje (13) gewond bij aanrijding

In het verkeer blijft het altijd goed opletten. Hoe vaak je een route ook fietst of loopt, een ongeluk zit in een klein hoekje. Maar dan ook echt. Zo kwam ik vanochtend bijna onder een vrachtwagen vanwege een klein glad stukje op de weg in combinatie met acuut remmen. Niets aan de hand verder. Een 13-jarig meisje kwam er gisteren een stuk minder goed vanaf.

Het meisje kwam ‘s gisterochtend onder een vrachtwagen terecht op de kruising van de Bergstraat met de Zwart Janstraat. Hoe het ongeluk precies gebeurde is nog niet bekend. Met grote verwondingen aan haar hoofd maar nog bij bewustzijn is ze naar het Erasmus MC ziekenhuis in Rotterdam vervoerd.

De sneeuw is zo goed als weg en iedereen voelt zich weer redelijk zeker in het verkeer. Maar juist daardoor gebeuren er veel ongelukken. Toch maar even goed uitkijken!

Bron: Telegraaf
Foto: Neiljohnuk (Flickr)

Lees ook:Meisje (18) dood door aanrijding met arrestatieteam
Lees ook:Meisje van vijftien gedood door haai bij Réunion
Lees ook:Meisje (16) zwaar mishandeld op school
Lees ook:Meisje (12) verkoopt baby voor 12500 euro
Lees ook:Meisje veroorzaakt ongeluk Allerslechtste Chauffeur van NL

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>