Meisje (16) zwaar mishandeld op school

Dat jongens stoer en sterk zijn en meisjes ware engeltjes, daarvan weten we inmiddels wel dat het een waar sprookje is. In de praktijk blijkt dit maar al te goed. Vandaag nog in Hengelo, waar een 16-jarig meisje zwaar mishandeld werd door vijf vrouwelijke medescholieren.

Op vmbo-school De Gilde in Hengelo ontstond vandaag behoorlijk wat commotie. Een 16-jarig meisje werd op het schoolplein zwaar mishandeld door een groepje van vijf meiden van dezelfde school. De daders waren tussen de 14 en 16 jaar oud.

Het meisje kreeg er behoorlijk van langs. In het ziekenhuis bleek zij kneuzingen en een hersenschudding op te hebben gelopen. Ze is inmiddels weer thuis. De agressieve dames zijn ook nog lang niet klaar. Vier van hen zullen morgen worden voorgeleid vanwege de mishandeling. Het vijfde meisje is inmiddels verhoord en weer thuis.

Waarom het meisje zo toegetakeld werd is nog niet bekend.

Bron: NU.nl
Foto: NeoGaboX, from Everystockphoto

Lees ook:Harigste meisje van de wereld populair op school
Lees ook:Gepesten: melden op school helpt weinig of wordt erger
Lees ook:Reality show Beauty School Cop Outs op MTV
Lees ook:Michael Blijleven presenteert After School op SLAM!TV
Lees ook:Meisje in brand gestoken, omdat ze niet op avances inging

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>