Win Dove Purely Pampering Shea Boter pakket!

Meiden.blog.nl organiseert in samenwerking met Dove een super leuke moederdag actie. We mogen namelijk vijf giftpacks weggeven van de nieuwe Dove-lijn Purely Pampering Shea Boter.

Speciaal voor moederdag zijn er vier verschillende cadeauverpakkingen ontwikkeld. Wat dacht je van de Pink Box. Deze bestaat uit twee producten uit de lijn en een paar luxe Dove sloffen (10,99 euro).

Wil jij zo’n prachtig pakket winnen? Laat dan een reactie achter voor zaterdag 12 mei 23.59 uur. De winnaars ontvangen uiterlijk zondagochtend een mailtje. Over de uitslag kan verder niet worden gecorrespondeerd.

Lees ook:Ontwikkel je eigen Dove douchecrème
Lees ook:Speciale producten van Dove voor meiden met gekleurd haar
Lees ook:Meiden.blog.nl test nieuwe douchecrème Dove
Lees ook:Meiden.blog.nl test nieuwe haarproducten Dove
Lees ook:Dove wil zelfbeeld meisjes verbeteren met Self Esteem

33 Reacties // Reageer

33 thoughts on “Win Dove Purely Pampering Shea Boter pakket!

 1. Monique Rutten-Heijnemans

  OW!!!Wat zou ik mijn moeder voor moederdag hier graag mee willen verassen!Dove is het ultieme cadeau zo heerlijk en verzorgend!Love it!

    /   Reply  / 
 2. Anja

  O, hier wordt mijn mama blij van….that’s for sure…en heel misschien mag ik het ook wel gebruiken, wordt ik ook helemaal blij van.

    /   Reply  / 
 3. Nathalie Bosman

  Hier wordt deze mama heel blij van , en aangezien mijn kleine meisje nog niet zelf iet kan kopen doe ik graag voor haar mee , en dus eigenlijk voor mezelf :-D

    /   Reply  / 
 4. Isolde

  Ik heb wel wat goed te maken met mams, dus dat zou ideaal zijn om als cadeau te geven met moederdag!

    /   Reply  / 
 5. Leone bock

  Ik wil graag winnen want dan kan ik met mijn kids lekker badderen en pamperen. Daar houden zij net zo van als ik

    /   Reply  / 
 6. marlies

  ideaal verwenpakket voor moeder en dochter dikke pret!

    /   Reply  / 
 7. regina

  OHHHH die pinkbox met die sloffen is echt leuk en heerlijke geuren van Dove is altijd lekker om te krijgen maar ook om te geven.

    /   Reply  / 
 8. brants

  dit pakket zou ik heel graag aan mijn schoonmoeder willen geven daar zal ze superblij mee zijn

    /   Reply  / 
 9. kempenaers

  dit pakket zou ik zeer graag voor mij houden omdat ik vind dat dove een heel goed product is en ik dat zeer graag gebruik

    /   Reply  / 
 10. Anita

  Geen moeder meer, wel een dochter. Dat wordt dan delen, want we zijn beiden gek op Dove. Maakt de huid altijd zo lekker zacht en het is een product waar ik tegen kan.

    /   Reply  / 
 11. Lieke

  Ja mijn moeder moet dit winnen! Omdat mijn mama echt geweldig is. Ik doe heel vaak kortaf tegen haar en dan zucht ik weer omdat ze in mijn ogen een ‘domme’ opmerking maakt, maar toch blijft ze onvoorwaardelijk van mij houden en doet ze vrijwel alles voor me. En hoe stom ik soms ook doe, ik hou ook veel haar. Ik zou niet zonder haar kunnen. Als ik iets niet weet roep ik altijd: maaaaaam, wil je helpen? Ik kan niet kiezen wat ik moet doen. Of als ik het druk met school heb, wil ze altijd even naar het dorp voor me fietsen om iets op te halen, als ik wat nodig heb. Ze is echt geweldig en dat zou ik soms wel wat meer mogen laten blijken. Bovendien houden wij beide superveel van dove haha. Dus dit zou een super mooi gebaar zijn om te laten zien hoe blij ik ben met haar als moeder. Als ik later ook kinderen krijg, zou ik willen dat ik net zo ben en dat mijn kinderen (net als ik) dan ook tegen me opkijken.

    /   Reply  / 
 12. Shelley

  Mijn moeder is echt een super mams! Ze heeft een zwaar jaar achter de rug (borstkanker overwonnen, hartinfarct gehad en is net een week uit het ziekenhuis na een dottersessie, 2 ernstige vernauwingen)Maar ondanks dit allemaal blijft ze positief en maakt ze zich nog steeds druk om mij en mijn vader. Een moeder blijft altijd een moeder hoe moeilijk ze het ook heeft. Nu is het haar beurt om verwent te worden. En hoe leuker is dit door een mooi pakket van haar favo merk!

    /   Reply  / 
 13. Dochter

  Mijn moeder is mantelzorger/vrijwilligster en verdient ????????. Mijn moeder is erg sociaal. Dat blijkt bijvoorbeeld uit het feit dat ze dagelijks zorgt voor onze oma die oorlogsinvalide is en reuma heeft en de nodige zorg nodig heeft. Verder gaat ze een paar keer per week met haar winkelen, boodschappen doen en naar de huisarts of naar het ziekenhuis. Verder blijkt het uit het feit dat ze altijd klaar staat voor mijn licht autistische broer, die op een (WBC) woonbegeleiding centrum woont in Eindhoven. Maar ook buiten ons gezin doet ze veel.

  Ze bekommert zich bijvoorbeeld over mijn buurman van 98 jaar en tenslotte over mijn verstandelijke gehandicapte oom Carel, die in een leef gemeenschap voor mensen met een verstandelijke handicap woont in Veldhoven de Severinus. Elke week haalt zij hem op en komt hij de hele middag/avond bij ons. En dan gaat zij altijd met hem boodschappen doen, wandelen en tenslotte drinken en eten we samen met hem. Ook doet zij de administratie voor hem en heeft vaak gesprekken met de groepsleiding en huisarts.

    /   Reply  / 
 14. Paula

  Vanaf 1 Februari 2011 woon ik door een triest en droevig verhaal bij mijn ouders thuis met mijn dochtertje van twee en half jaar en zoontje van ander half jaar. Mijn moeder verzorgt mede de kinderen, gaat ermee naar huisarts, ziekenhuis, doet er leuke uitstapjes mee maken, speelt met de kleinkids, doet boodschappen, het huishouden en kookt dagelijks vers. Ik wil graag mijn moeder met het Dove Purely Pampering Shea Boter pakketin het zonnetje zetten.

    /   Reply  / 
 15. Eline Kreuse

  mooie verrassing voor mijn zieke moeder !

    /   Reply  / 
 16. zuske

  Dit is zo leuk, hoop op een verrassing

    /   Reply  / 
 17. nicole

  wauw, lijkt me super om mijn moeder eens extra te verwennen voor moederdag

    /   Reply  / 
 18. sjaak

  Mijn mama, 80, herseninfarct gehad, blijft optimistisch en ondanks haar verlamde arm en wankeligheid loopt ze achter haar oude zussen aan (86 en 90)en een oude nicht (92), met boodschapjes, attenties en aandacht. Ze klaagt nooit terwijl ze erg snel moe is, doet ook haar eigen gedoetje nog, en heeft nog aandacht voor haar kinderen en kleinkinderen, zo’n moeder is toch TOP!

    /   Reply  / 
 19. Diny Frijters

  Wat een leuke verrassingen voor moederdag! Mijn moeder zou dat echt verdienen omdat ze, net als alle andere moeders hier, de liefste moeder van de hele wereld is! Iemand die altijd voor anderen klaarstaat, ondanks dat haar eigen gezondheid ook te wensen overlaat. Nooit klachten, altijd opgeruimd en met een luisterend oor of helpende hand. Ik zou haar graag met zo’n mooi pakket verrassen!

    /   Reply  / 
 20. erika luit

  wauw wat een mooi pakket daar zou ik het goed doen bij mijn moeder en ik zou stralen als ik haar dit kado mag doen

    /   Reply  / 
 21. Karin Bartho

  Dat zou wel echt een verrassing voor mijn moeder zijn als ik met zo’n pakket aan kom

    /   Reply  / 
 22. Marjon

  Iets verzinnen…
  om voor mijn moeder te winnen?
  Weet je wat het is, met mijn moeder is niks mis
  Ze is de BESTE moeder die er is !!

    /   Reply  / 
 23. Gé Geurtsen

  Wat een mooi pakket! Zal me ma blij mee zijn ;)

    /   Reply  / 
 24. Lauraaa

  Dat zou mijn moeder geweldig fijn vinden!

    /   Reply  / 
 25. Janny Wijnia

  In 1 woord WAUW! Ik zou deze set graag kado doen aan mn moeder! Ik kan haar ook in 1 zin omschrijven: Ze is net als Dove; zacht,lievelijk en je wordt en blijft er mooi van als je er mee in contact blijft!

    /   Reply  / 
 26. meike

  Super, zou graag winnen!

    /   Reply  / 
 27. Evatius

  Jee wat heerlijk. Ik vind sowieso voor moederdag een beautypakket het leukste en het valt altijd goed in de smaak!

    /   Reply  / 
 28. Jo van den Broek

  Niets leuker als moederdagcadeau dan een verwenpakket. De meeste moeders zijn toch veel bezig met werk en/of gezin en verdienen gewoon zo’n heerlijke verrassing!

    /   Reply  / 
 29. manon

  mijn moeder is de allerliefste en verdient het allerbeste…..DOVE

    /   Reply  / 
 30. Bets

  wat zou ik mijn moeder hier blij mee kunnen maken. Zo krijgt ze er een extra mooi cadeau erbij.

    /   Reply  / 
 31. charissa

  Zo wat ziet dat er heerlijk uit!! Daar zou ik mijn moeder zeker heel veel plezier mee doen!!

    /   Reply  / 
 32. Jeanine

  Ik ga dit niet aan mijn moeder geven maar natuurlijk zelf gebruiken, ik bedoel hier ga ik toch heerlijk van ruiken mmmm !!

    /   Reply  / 
 33. marlies

  wie wil er nu zo’n heerlijk pakket waarmee dove alle moeders in het zonnetje zet

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>