Meiden.blog.nl test nieuwe douchecrème Dove

Nieuw in de Dove Purely Pampering-lijn: de douchecrème met pistache en meiklokjes. Deze geur kwam als winnaar uit de ‘Creëer je eigen douchecrème’-campagne. Blogger Irene Groenink heeft het product getest. Benieuwd naar wat zij van deze toch wel bijzondere geurvariatie vindt? Je leest het hieronder!

Omschrijving
“Ik ben blij dat Dove mijn variant Pistache & Meiklokjes heeft uitgekozen tot winnaar van de Dove Facebook co-creatiecampagne. De geur van meiklokjes is voor mij altijd favoriet geweest en vormt samen met de kleur en smaak van pistache een rode draad in mijn leven. De unieke formule van Dove Douchecrème Pistache & Meiklokjes is zacht, delicaat, vrouwelijk en warm. Heel bijzonder dat ‘mijn’ geur nu in een heleboel badkamers gebruikt zal worden. Ik zou zeggen: geniet ervan, dat doe ik ook!” – Wendy Versteeg.

Geur
Nou, ik geef toe dat deze geurvariantie inderdaad betoverend is, zo lekker! Ik moet eerlijk bekennen dat ik geen idee heb hoe meiklokjes (ook wel bekend als lelietjes-van-dalen) ruiken, dus ik kan niet oordelen of de omschrijving ook daadwerkelijk overeenkomt met de geur. Mijn moeder, een groot liefhebber van bloemen, herkende de geur van de lelietjes niet direct, maar of dát ook alles zegt..

De geur van pistache herken ik sowieso niet, maar misschien zijn de nootjes ook wel alleen toegevoegd om hun rijke bron aan essentiële vetzuren en anti-oxidanten, dat kan natuurlijk.

Purely Pampering
De Dove Purely Pampering-lijn bestaat momenteel uit vijf varianten, waar Pistache & Meiklokjes er dus één van is. De andere varianten zijn: Sheabutter & Vanille, Kokosmelk & Jasmijnblaadjes, Amandelmelk & Hibiscus en Cream Oil.

De prijzen van deze douchecrèmes variëren van €3,55 tot €5,99, afhankelijk van welke variatie en welk formaat je hebt.

Welke geurvariant lijkt jou het lekkerst? En als er nog eens zo’n wedstrijd komt waarbij je je eigen douchecrème kunt creëeren, welke geur zou jij dan opgeven? Laat gerust een reactie achter! 

Tekst: Irene Groenink

Lees ook:Ontwikkel je eigen Dove douchecrème
Lees ook:Meiden.blog.nl test nieuwe haarproducten Dove
Lees ook:Meiden.blog.nl test Lancaster Summer Splash parfum
Lees ook:Meiden.blog.nl test Philips Lumea Precision Plus
Lees ook:Fabel of feit: Bio-Oil – Dewi test ‘m voor Meiden.blog.nl

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>