Vivan uit Enter is mooiste dorpse meisje van Nederland

mooistemeisjevanfinaleVivian uit Enter is door de kijkers van het Veronica programma ‘Het Mooiste Meisje Van…’ verkozen tot de aller knapste dorpse dame van Nederland. Presentator Sol Wortelboer scheurde de afgelopen negen weken het hele land door van Roggel tot Takkebos voor zijn zoektocht.

Vanaf vorige week kon er online gestemd worden op de 9 dames die streden om de felbegeerde titel van ‘Mooiste Dorpse Meisje van Nederland’. Vivian uit Enter bleek de overtuigende winnares en won naast de titel een professionele fotoshoot van topfotograaf Jacob van Rozelaar. “Ik vind het echt super gaaf en de foto’s zijn ook heel mooi geworden!” vertelt Vivian.

Om het mooiste meisje van het dorp te vinden vroeg Sol iedere aflevering om hulp bij de dorpsbewoners. Sol: “Zodra we twee mensen in een dorp hadden aangesproken ging het nieuws rond als een lopend vuurtje – het hele dorp was dan in rep en roer!”.

Lees ook:Zijn dit De Mooiste Ogen van Nederland? Kies uit tien paar!
Lees ook:Cathy Krielaart uit Rotterdam heeft mooiste ogen Nederland
Lees ook:Steffi Koster vrouw met mooiste haar van Nederland
Lees ook:Tjitske Annie Vries heeft ‘Mooiste Benen van Nederland 2012’
Lees ook:Heb jij de mooiste ogen van Nederland? Doe mee!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>