Ongekende opkomst bij opening One Direction shop

Vanmorgen om 10u vond de officiële opening van de allereerste winkel van One Direction plaats in het Waasland Shopping Center te Sint-Niklaas. De winkel werd tot ‘1D World Belgium’ (#1DWorldBelgium) gedoopt en biedt naast coole merchandising vooral een exclusieve 1D- beleving aan voor de echte 1D-fans, die vaak ook Directioners genoemd worden. Heel wat fans kondigden gisteren al op facebook en twitter aan zeker aanwezig te zijn bij de opening. Vandaag werd dan ook meer dan duidelijk hoe sterk de liefde voor One Direction bij tieners is. Naar schatting waren er vanmorgen alleen al 2000 aanwezigen die in rijen voor de winkel stonden. Sommige fans waren gisteren al naar de pop up storen gekomen om er zeker van te zijn als eerste de store te kunnen betreden.

Het nieuws dat de pop-up store van de populairste boysband wereldwijd in België zou openen, veroorzaakte afgelopen weken massale vreugde-uitbarstingen van jonge fans op verschillende social media. De hashtag #1DWorldBelgium was meteen trending op Twitter. Nederlandse, Vlaamse en Waalse tienermeisjes maakten spontaan filmpjes om 1D te bedanken voor de komst van 1D World in België. Dat de groep zelf niet aanwezig was, kon de euforie niet drukken. Met een oppervlakte van 126 m2, belooft ‘1D World Belgium’ nu al 3 weken lang de ultieme ontmoetingsplaats voor Nederlandse en Belgische 1D-fans te worden.

Voor de bezoekers staan bijzondere wedstrijden gepland, net als aanbiedingen, een speciale 1D-karaoke en niet te vergeten de unieke 1D-beleving. Directioners die vandaag in de wachtrij staan, maken zelfs de hele dag kans op exclusieve bioscooptickets voor de première van de allereerste 1D-film ‘One Direction: This Is Us’, die op 20 augustus live uitgezonden zal worden in Kinepolis Brussel.

Naast verschillende beveiligingsmaatregelen, hield de winkel ook rekening met de voor sommigen minder voor de hand liggende locatie waardoor alles in het werk werd gesteld om fans alsnog gemakkelijk naar de store te begeleiden. Aan het treinstation van Sint-Niklaas stonden dan ook twee hosts die de Directioners uit heel Nederland en België op de juiste bus zetten, die op hun beurt de fans vervolgens rechtstreeks naar de 1D winkel bracht.

Tot slot waren er ook enkele bekende gezichten aanwezig waaronder Debby Pfaff, van de populaire televisie serie de Pfaffs. Ook zij wilde de opening van 1D World Belgium voor geen goud missen en maakte graag als een van de eerste kennis met het ruime aanbod van 1D merchandising van t-shirts, petjes, sierraden, kunstnagels, levensgrote kartonnen staanposters tot zelfs onepieces. Deze onepieces zijn kledingstukken die door de bandleden zelf ook gedragen worden.

Dat de officiële opening van 1D World Belgium alle verwachtingen oversteeg en het Waasland Shopping Center vandaag op zijn kop zette, valt niet te ontkennen. Wie de winkel nog wil bezoeken, kan dat tot en met 7 september 2013 doen. Dan sluit de store voorgoed de deuren. Om het winkelen voor iedereen zo aangenaam mogelijk te houden, mogen slechts vijftig fans per drie kwartier de store binnen. Ook Directioners die nog tot eind augustus met vakantie zijn, hoeven niet te vrezen dat de 1D- beleving aan hun neus voorbij gaat. Ook voor hun is voldoende merchandise beschikbaar.

Lees ook:One Direction winkel op Hoog Catharijne, Utrecht
Lees ook:Meiden.blog.nl bij concert One Direction (foto’s!)
Lees ook:Beleef de wereldpremière van One Direction (foto’s en video!)
Lees ook:Laatste dag One Direction Pop-up store in Utrecht
Lees ook:One Direction bij Van Der Vorst Ziet Sterren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>