One Direction winkel op Hoog Catharijne, Utrecht

Goed nieuws! De One Direction winkel komt ook naar Nederland. Op 12 oktober 2013 opent de 1D World pop-up store in Hoog Catharijne Utrecht; tegenover de Media Markt. Op zondag 27 oktober sluiten de deuren weer.

Het is vandaag precies twee jaar geleden dat de jongens van One Direction voor het eerst op Nederlandse bodem waren. Als bedankje aan de fans voor de massale steun van de afgelopen twee jaar opent de band nu een pop-up store in Nederland. 1D World Holland zal op zaterdag 12 oktober 2013 om 10.30u de deuren openen in Winkelcentrum Hoog Catharijne.

1D World Holland belooft 2 weken lang de ultieme ontmoetingsplaats voor Nederlandse 1D-fans te worden. Bezoekers mogen exclusieve wedstrijden, aanbiedingen en een speciale 1D-karaoke verwachten. De tijdelijke winkel heeft meer dan 125 exclusieve artikelen van Louis, Niall, Liam, Zayn en Harry in petto. Kleding, sieraden en diverse gadgets van One Direction behoren tot de collectie die door Global Merchandising Services samengesteld en gefabriceerd werd.

Feitjes:

1D World Holland
Startdatum: zaterdag 12 oktober 2013
Einddatum: zondag 27 oktober 2013
Adres: Winkelcentrum Hoog Catharijne – Utrecht
De pop up store begeeft zicht tegenover de Media Markt

Openingsuren 1D World Holland

maandag 11:00-18:00
dinsdag 09:30-18:00
woensdag 09:30-18:00
donderdag 09:30-21:00
vrijdag 09:30-18:00
zaterdag 09:30-18:00
zondag 12:00-17:00

Lees ook:Laatste dag One Direction Pop-up store in Utrecht
Lees ook:Monki opent 16 maart in winkel in Utrecht
Lees ook:Opening 1D World pop-up store Utrecht – sta jij op de foto
Lees ook:Ongekende opkomst bij opening One Direction shop
Lees ook:Nederlandse bioscopen bereiden zich voor op première ONE DIRECTION: THIS IS US

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>