EASTPAK lanceert kleurrijke collectie smartphone cases

Universal Sleeves-Pink Me Up-FIn de stad, onderweg of op wereldreis; de smartphone is ‘vaste bepakking’ geworden en verdient dus 24/7 optimale bescherming. Maar wel in de look die jij zelf kiest. Daarom lanceert EASTPAK deze zomer een kleurrijke serie cases voor smartphones in lijn met haar tassencollectie. Wie de (stads)jungle in stijl wil veroveren kan kiezen tussen verscheidene modellen met de authentieke EASTPAK designs zoals ‘Pink me up’, ‘Don’t Yellow at me’, ´Blue my mind´ en de stoere Core Camo case.

De EASTPAK collectie cases voor de smartphone is eindeloos te mixen met de matchende EASTPAK tassen. Dankzij de gevarieerde collectie, bestaande uit iPhone, Samsung en universele hoezen, kan iedereen zijn smartphone met passende looks beschermen of het nu voor de stadsjungle is of voor een exotisch oord ver weg van hier.

City jungle proof
Omdat iedereen een andere lifestyle heeft, is de keuze uit hoogwaardige ‘street-smart’ modellen en uitvoeringen breed. Gemaakt van de originele EASTPAK stof zijn er diverse kleuren en uitvoeringen zoals flip- en backcases en universele sleeves. Stevig, stoer en stijlvol.

De EASTPAK smartphone cases zijn vanaf eind augustus verkrijgbaar bij Telecom speciaalzaken en elektronicawinkels. Verkoopadviesprijzen variëren tussen de € 17,50 en € 29,95.

Lees ook:Rituals lanceert Precious Mineral Make-up collectie
Lees ook:Hunkemöller lanceert spannende collectie voor Valentijn
Lees ook:Nelly.com lanceert collectie met blogger afterDRK
Lees ook:Fashionchick lanceert studded collectie met pump en laarsje
Lees ook:Goldbergh lanceert stoere collectie voor sportieve meiden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>