Nelly.com lanceert collectie met blogger afterDRK

Nelly.com lanceert deze week een stijlvolle collectie samen met de populaire modeblogster afterDRK. Sabrina, die afterDRK schrijft, omschrijft haar stijl als ongecompliceerd en cool maar met een edge en een twist op de juiste plaats. Ze houdt van stoffen en kleding met eenvoudige en rechte snit waarbij de nadruk ligt op de perfecte pasvorm of een interessante materiaalkeuze. Ze laat zich inspireren door sterke silhouetten en speelt graag met contrasten en proporties.

“Om een jaar aan zoiets te mogen werken en het langzaam van idee tot eindresultaat te zien vormen is heel bijzonder. Toen ik mijn blog afterDRK.com begon, had ik nooit durven dromen dat ik ooit in mijn eigen jasje, of eigen blouse zou lopen. Hoe een collectie tot stand komt en alles wat daarmee te maken heeft, was voor mij een onbekende wereld, maar Nelly heeft me hier goed in ondersteund, waardoor ik veel geleerd heb van deze samenwerking. Deze collectie is typisch afterDRK: eenvoudige, bijna minimalistische vormen die ik versterk met naden en ritsen in een opvallende kleur. Ik ben erg tevreden met het resultaat en stiekem ook een beetje trots op mezelf”, aldus Sabrina van afterDRK.com.

De collectie bestaat uit kleding met klassieke, mannelijke details. Ze is vaak een beetje oversized en heeft een wat ’hoekige’ pasvorm die mooi contrasteert met de zachte, zijdeachtige materialen en de metallic vezels in bijvoorbeeld de gebreide topjes.

“Sabrina heeft een heerlijke persoonlijke stijl met een Scandinavische touch waar we direct gecharmeerd van waren. De afterDRK collectie is de eerste collectie die stand gekomen is in samenwerking met een Nederlandse blogster. Voor ons was dit daarom al een fascinerend project en het resultaat is een stijlvolle collectie die dat kleine beetje ‘Nelly-extra’ heeft”, aldus Magnus Månsson, Algemeen Directeur bij Nelly.com.

De collectie is nu exclusief verkrijgbaar via nelly.com/nl. Lees meer over Sabrina en haar blog op www.afterdrk.com.

Lees ook:Nelly.com lanceert nieuwe merk Issue 1.3
Lees ook:Collectie Savannah Miller eindelijk bij Nelly.com
Lees ook:Leighton Meester gezicht van jarig Nelly.com
Lees ook:De Urban Jungle van Nelly.com
Lees ook:Fashionchick lanceert studded collectie met pump en laarsje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>