She has a gun – sieraden Amy Barret-Jones

Het sieradenlabel SHE HAS A GUN is ontstaan doordat de eigenaresse vaak zocht naar die ene bijzondere ketting, maar die nergens kon vinden. Amy Barret-Jones, besloot deze zelf te gaan maken. Het zijn stoere, vrouwelijke items geworden.

SHE HAS A GUN-dragers weten wie ze zijn en durven dat te tonen. Zij zijn sterke, onafhankelijke modebewuste vrouwen. Elke vrouw moet zich bijzonder voelen, wanneer ze het sierraad draagt. Daarom kan je custommade kettingen bestellen. Je kunt er zelf een kleur aan toevoegen zodat het design ook een beetje van jou is. Allerlei materialen worden gecombineerd: goud en zilver, grote en kleine schakels, leer en suède. “Hope, Love, Faith & a lot of sexiness”, “bloody gunshots” en “Three is a charm” zijn een greep van namen uit de collectie van SHE HAS A GUN.

Amy is Tv-producer, 28 jaar oud en woont in Amsterdam. Ze is altijd bezig geweest met kleding, sieraden en kunst. “Sieraden maken een outfit af, zelfs een simpel wit T-shirtje kan de ‘WOW’ factor krijgen, door een ketting om te doen. Dat wil ik bereiken met mijn SHE HAS A GUN lijn”, aldus Amy. Momenteel zit Amy in Australië voor een wereldreis van een half jaar. Alles wordt made to order gemaakt. Als je een ketting bestelt, weet je zeker dat die speciaal voor jou wordt gemaakt.

www.shehasagun.com

Lees ook:Yolanthe’s sieraden te koop bij V&D
Lees ook:Meiden betrapt op stelen sieraden en kleding
Lees ook:Handgemaakte kleurrijke sieraden van Sawadi Holland
Lees ook:Ontdek de betaalbare sieraden van Sacha
Lees ook:Melz Jewelry: vrolijke collectie vol zomerse sieraden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>