Yolanthe’s sieraden te koop bij V&D

De meest kennen haar natuurlijk als Julia uit Onderweg naar Morgen of als het liefje van Wesley Sneijder. Het gaat natuurlijk over Yolanthe Sneijder-Cabau. In 2013 lanceerde ze al haar eigen sieradenlijn YC Jewels, maar sinds vandaag zijn de sieraden door heel Nederland te koop bij de V&D.

 

 

 

Yolanthe begon in 2013 haar eigen sieradenlijn. Ze ontwerpt en ontwikkelt alle sieraden zelf. De inspiratie voor haar sieraden haalt ze uit Ibiza, Istanbul, Milaan, Madrid en Amsterdam maar ook andere hoofdsteden waar ze zoal komt. De bestaande collectie zal worden uitgebreid met telkens nieuwe ontwerpen. Zo is er rond de feestdagen weer een andere speciale collectie verkrijgbaar bij de V&D. De V&D is ook de enige winkel in Nederland die haar sieraden echt verkoopt.

De Lucky Bracelets, een armbandje met klaverblaadje en de Memory Bracelets, een armbandje met tekst erin hebben een speciale plek in de collectie. Vanaf 1 september zijn de sieraden te koop in 28 winkels in Nederland.

 

Lees ook:Ontwerp sieraden en telefooncase en print in 3D bij HEMA
Lees ook:Parfum One Direction 12 oktober te koop bij Douglas
Lees ook:Nieuwe make-up merken V&D
Lees ook:Zomercollectie V&D: stoer, lief en sexy
Lees ook:Dit zijn de populairste schoolspullen volgens V&D

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>