Lingeriesetjes voor kerst geshowd door Sylvie van der Vaart

Sylvie van der Vaart showt de kerstcollectie van Hunkemöller. De lingerie bestaat uit opvallend rood en zwart, zachtroze, champagne en prachtige blauwtinten. Rijke materialen zijn bezaaid met strass stenen en afgezet met kant voor een echt WOW effect.

Kun jij ook niet wachten om de kou te ontvluchten en op zoek te gaan naar een winters zonnetje? Dan zal deze set in blauwtinten perfect staan.

Sexy Santa Sets
Deze ultiem sexy Kerstlook is kenmerkend voor de Kerstcollectie van Hunkemöller. Muze Sylvie van der Vaart schittert in luxueus kantwerk in rood en zwart, afgezet met fijne details als strass. Een echte must-have! Daarbij geeft het balconette model je een decolleté om van te dromen.

Christmas Crystals
Christmas Crystals is ontworpen voor de echte glamour vrouw die wel houdt van wat sparkling details. Deze Hunkemöller sets hebben het allemaal! De bijbehorende ketting is afneembaar zodat je zelf kunt kiezen of je deze wilt tonen of niet. Eigenlijk te mooi om te verbergen, toch?

Chic Lace
Deze chique en sophisticated look is een echte aanvulling op de rest van je garderobe. Het zit hem in de details bij deze elegante sets; lace overlays van kant over satijn in combinatie met zwarte biezen die de vrouwelijke vormen benadrukken. De perfecte manier om de winter in stijl door te komen.

Alle sets zijn verkrijgbaar in de Hunkemöller filialen en in de online shop.

Lees ook:Sylvie van der Vaart traint in sexy sportpakjes
Lees ook:Sylvie van der Vaart in Hunkemöller commercial
Lees ook:Nieuwe Hunkemöller reclame Sylvie van der Vaart (+ foto’s!)
Lees ook:Sylvie van der Vaart showt swimwear Hunkemöller
Lees ook:Sylvie van der Vaart zenuwachtig voor tv-comeback in NL

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>