Sylvie van der Vaart showt swimwear Hunkemöller

HKM_Sylvie_swimwear_09Sylvie van der Vaart (of moeten we weer Meis zeggen nu ze in scheiding ligt) promoot de nieuwste swimwear van Hunkemöller. Speciaal voor de Escape to Paradise-collectie is een commercial opgenomen voor de Nederlandse en Duitse televisie. Wij kunnen alvast een stukje laten zien en hebben de foto’s!

Zomer is de tijd om je dagelijkse routine te ontvluchten. Laat alle stress van het hectische, drukke leven achter je. Dive into paradise, release your true free self and ‘Escape to Paradise’ with Hunkemoller. Met de TV commercial wil de lingeriespecialist nu eens niet lingerie, maar de swimwear collectie onder de aandacht brengen. Een belangrijke product- groep waarin Hunkemöller veel te bieden heeft en nog niet heel bekend is bij de consument. TV is het meest uitgesproken medium om de collectie te laten zien en iedereen in zomerstemming te brengen. Zie hier de 60 seconden versie. Vanaf 13 mei gaat de TV commercial van start en zijn de swimwear campagnebeelden in de etalages van Hunkemöller te bewonderen.

Bright colours zijn so on trend! Sylvie draagt verschillende modellen gecombineerd met prints en colourblocking details. Naast het kleurgebruik toont Sylvie ook veel nieuwe shapes als de monokini, de ‘twisted’ bandeau en de strapless maximizer. Deze maximizer vergroot met twee cupmaten, is strapless te dragen en heeft een ultieme pasvorm door de gelvulling. De gelvulling absorbeert geen water waardoor de bikini zeer geschikt is om mee te zwemmen. Een swimwear set is verkrijgbaar vanaf 22,50 euro. Naast bikini’s, monokini’s en badpakken brengt Hunkemöller ook accessoires als tuniekjes, pareo’s, zonnebrillen, slippers, hoeden, tassen en nagellakjes in bijpassende kleuren. Get ready to ‘Escape to Paradise’!

Klik op de afbeelding om de setjes en prijzen te bekijken.

Lees ook:Nieuwe Hunkemöller reclame Sylvie van der Vaart (+ foto’s!)
Lees ook:Sylvie van der Vaart in Hunkemöller commercial
Lees ook:Sylvie van der Vaart showt lingerie op catwalk (video)
Lees ook:Sylvie van der Vaart traint in sexy sportpakjes
Lees ook:Sylvie toont nieuwste beha Hunkemöller: DreamLift Bra

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>