Lush haalt de lente in huis

Voorjaar! Eindelijk! Na de winter kunnen we geen genoeg krijgen van de ontluikende lente: we horen de vogels weer hun lied zingen, we zien blaadjes en bloesem aan de bomen, het is buiten langer licht… En gloedjenieuwe limited edition Lenteproducten bij Lush! Omarm het voorjaar met tulpen, bloemen, vlinders en meer…

Lees ook:Ontdek de Lush Wintercollectie 2013
Lees ook:Frankrijk haalt pil Diane-35 uit de schappen; ook dode in NL
Lees ook:Ontdek de fijne lenteproducten van Lush
Lees ook:Witte Nokia Lumia 800: stijlvol de lente in
Lees ook:Een geest in huis: fake of echt?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>