Witte Nokia Lumia 800: stijlvol de lente in

De glanzend witte Lumia 800 met Windows Phone 7.5 onderscheidt zich door een strak design en de beste social media- en internetprestaties. Met één druk op de knop heb je toegang tot al je sociale netwerken. Het groeperen van contacten gaat ontzettend eenvoudig en je geniet van de nieuwste Internet Explorer 9.

De smartphone is standaard voorzien van Nokia Drive: de complete, persoonlijke navigatie met gratis turn-by-turn aanwijzingen richting je lentebestemming. Verder biedt de Lumia Nokia Music met Mix Radio: een unieke, gratis mobiele-muziekstreamingdienst met tientallen muziekkanalen.

Adviesprijs 499 euro

Lees ook:Lush haalt de lente in huis
Lees ook:Bijzonder stijlvol tijdens de kerstdagen
Lees ook:Extreem kleurrijke essence lente in vooruitzicht
Lees ook:Klaar voor de lente met low budget accessoires
Lees ook:Make-up look voor de lente ware blikopener

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>