Stijlvolle schoolspullen van Esprit

Esprit is een van ’s werelds meest bekende kledingmerken. Die populariteit blijkt wel uit het aantal producten dat verkrijgbaar is met de Esprit signatuur. Zo komt er dit voorjaar een gloednieuwe stationery collectie met twee elegant-moderne lijnen papier- en schrijfwaren en bijpassende accessoires.

De Classic collectie speelt in op de etnische modetrend. De Esprit stationery en accessoires hebben in lijn daarmee een etnische print met warme grijs-bruintinten en details in de contrastkleur oranje. Datzelfde oranje zie je terug in de labels, pennen en aan de binnenzijde van de schrijfwaren. Ook de keus aan bijpassende accessoires is wat je van Esprit verwacht: van een sleutelhanger tot een shopper en zelfs een hoes voor je iPad. Alles in stijl.

De Esprit City collectie heeft een handgetekende print. Heldere blauw-witte strepen in combinatie met gekleurde bloemen zorgen voor een California look-and-feel. Het is een eerbetoon aan de Californische roots van dit stijlvolle merk. Het papier en de schrijfwaren hebben een matte afwerking die het handgetekende uiterlijk versterkt. Er zijn notebooks met een originele schuine elastieken band en sommige hebben vakjes aan de binnenkant om je spullen in op te bergen. De accessoires kun je perfect combineren met de stationery artikelen. Ze hebben twee all-over prints die perfect met elkaar matchen.

Lees ook:Schoolspullen 2012: Sweet-collectie van Esprit
Lees ook:Stijlvolle nonchalance en opvallende Bohemien details
Lees ook:MAC maakt je mooier met stijlvolle lijn
Lees ook:Dit zijn de populairste schoolspullen volgens V&D
Lees ook:Win Ek dress voor stijlvolle supporters Nederlands elftal

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>