Win Ek dress voor stijlvolle supporters Nederlands elftal

Wil je het Nederlands elftal in stijl aanmoedigen, dan hebben wij een leuk jurkje voor je ontdekt. Sao Paulo heeft een zomers jurkje ontworpen dat je niet alleen kunt dragen tijdens de wedstrijden, maar ook na alle sportevenementen. Goed nieuws: je kunt het bij ons winnen!

De special edition EK dress kun je op verschillende manieren dragen, waardoor je er keer op keer weer een uniek item van kunt dragen. Je hoeft dus niet bang te zijn dat er een groot aantal dames hetzelfde jurkje aan hebben. Fijn toch! Het jurkje is verkrijgbaar bij www.kennedyfashion.nl.

Goed nieuws! Wij mogen twee jurkjes weggeven! Eentje via onze site en een exemplaar via onze Facebook-pagina. Je maakt dus twee keer kans.

1. Laat een reactie achter en vertel waarom jij onze jongens in stijl wil aanmoedigen. Mail daarnaast je adresgegevens en kledingmaat naar [email protected], meldt daarbij de naam die je hebt gebruikt in de reactie op dit bericht.

2. Op onze Facebook-pagina ontdek je een foto van dit jurkje. Like de Shoppenblog-pagina, tag jezelf in de foto (is-ie vol laat dan een reactie achter onder de foto) en deel deze actie met je vriendinnen! Mail daarnaast je adresgegevens en kledingmaat naar [email protected], vermeldt daarbij de naam die je gebruikt op Facebook.

Lees ook:Steun Nederlands elftal in rood-wit-blauwe bikini
Lees ook:Nieuwe look voor je smartphone – win hippe hoesjes!
Lees ook:Win kaarten (5×2!) voor exclusief concert Jan Smit
Lees ook:WIN! Kaartjes voor Tap Factory met SYTYCD winnaar Danny Boom
Lees ook:Win luxe uitgave So Thijs met Ruby Lips lipstick Rituals

13 Reacties // Reageer

13 thoughts on “Win Ek dress voor stijlvolle supporters Nederlands elftal

 1. Anita

  Wauw wat een leuk jurkje!
  Ik heb gemaild.

    /  
 2. Kokkie1

  Ik wil graag winnen omdat ik super fanatiek ben en dat heel graag in stijl wil laten zien… hahaaha hopelijk blijven de mannen naar de tv kijken met dit super gave jurkje aan ;-)

    /  
 3. djhd

  normaal geloof ik dit soort berichten niet maardit is echt eng:

  Wil je het portret zien van je ware liefde ? stuur dan het bericht aan 10 personen en gaat op deze site :

  liefdesportret.atspace.com

    /  
 4. Renée1

  Ik wil ze aanmoedigen in stijl, omdat ik dan misschien nog wel een knappe voetballer aan de haak sla ;)

    /  
 5. Gerda

  Prachtig stijlvolle jurk om oranje mee aan te moedigen. Voor mijn dochter die dan niet hoeft aan te moedigen met oranje accessoires aan, maar juist op een chique manier het Nederlands elftal zal toejuichen!

    /  
 6. Bubbelss

  Geen blonde haren, blauwe ogen of super blanke huid. Niet in Nederland geboren, maar toch sta ik vierkant achter de Nederland. Hopelijk kan ik met deze jurk dit ook aan de buitenwereld laten zien.

    /  
 7. carla bast

  woehoeeeeeeeeeeeee het eerste LEUKE EK jurkje dat ik zie! duimen draaiennnnnnn ! ♥♥♥ love it!

    /  
 8. Yvonne

  Hoi
  Doe heeeeeeeeeeeeel graag mee!, heb nog geen jurkje voor de volgende wedstrijd! Bavaria is een aardappelzak en mijn supertrash jurkje is blijkbaar in de post verloren gegaan, please i need one! zou super zijn! op facebook Von Luca en ook RT op twitter @VonnieLucas, nu heel hard hopen op dit jurkje én winst voor Oranje!!

    /  
 9. sweet

  een top jurkje!! wauwie…. ook in zeeuwsvlaanderen zijn we heuse voetbalfans!!! <3<3<3

    /  
 10. Yvonne

  taggen gaat trouwens niet op de foto op facebook zodra je die aanklikt kom je weer hier.

    /  
 11. Patricia de Ryck

  Dat moet gewoon lukken hoor, dan moet je ons alleen wel Liken.

    /  
 12. Angela

  De kans dat ik dit jurkje win, is kleiner als de kans dat Nederland kampioen wordt, maar ik doe toch een poging. want iedereen om me heen heeft de commerciële bavaria jurkjes aan, dus ik zou hier zeker mee “scoren”.

    /  
 13. sweet

  sorry toch niet mijn comp is gewoon aan het flippen want die hele lange reactie stond er net ook niet op en nu weer wel!! mijn excusses!!

    /  

Comments are closed.