Lip Tattoos; tatoeages voor je lip van Passion Lips

De mond en lippen vormen een opvallend middelpunt in het gezicht. Met make-up geef je ze extra expressie maar het kan ook anders… In Nederland kun je nu ook tatoeages krijgen voor je lippen. De Lip Tattoos van Passion Lips blijven vier tot acht uur zitten.

Passion Lips tijdelijke Lip Tattoos zijn geschikt voor alle soorten én vormen lippen. Iedereen kan ze op een eenvoudige wijze aanbrengen. Het enige wat je ervoor nodig hebt is een schaar, spiegel, wattenschijfjes, water… en natuurlijk de tatoeages.

Je kunt kiezen uit achttien verschillende tatoeages, waarvan vijf modellen met glitters in goud, roze, zilver, paars en rood. De andere dertien zijn voorzien van een opvallend design. Zebraprints, luipaardlook, regenboogpatroon, zwart-wit geblokt en zelfs slangenprints; het is allemaal mogelijk.

Een setje van twee kost € 9,95. Ga voor informatie en verkoopadressen per provincie naar www.eyebeauty.nl. Je kunt ze ook bestellen in de webshop.

Lees ook:Applelicious lip balm van NYC verzorgt je lippen
Lees ook:Oriflame Very Me ‘Mood Lip Glosses’
Lees ook:Review Gosh Volume Lip Shine; lipgloss aan de dure kant
Lees ook:Win luxe uitgave So Thijs met Ruby Lips lipstick Rituals
Lees ook:Inspiratie voor je outfit van morgen

1 Reacties // Reageer

One thought on “Lip Tattoos; tatoeages voor je lip van Passion Lips

  1. Tezs Tattoo

    Ook bij de webshop http://www.tezs.nl zijn vele liptattoodesigns per stuk te koop,lage verzendkosten en voordelige prijs!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>