Win luxe uitgave So Thijs met Ruby Lips lipstick Rituals

De trends qua mode en styling volgen elkaar in razend tempo op. Veel meiden zien door de mascararollers hun wimpers niet meer. Gelukkig heeft Thijs Willekes een handig boekje geschreven. Meiden.blog.nl mag vijf luxe verpakkingen weggeven met daarin niet alleen het boek, maar ook de Ruby Lips van Rituals.

Hoe herken en benadruk je je eigen stijl en schoonheid. What’s hot en what’s noot… Beautycoach en tv-presentator Thijs Willekes weet raad. In ‘So Thijs – tips, tips en nog meer tips’ laat hij stap voor stap zien hoe jij het mooiste uit jezelf kunt halen.

Aan de hand van praktische tips en tricks geeft Thijs Willekes allerlei beautygeheimen prijs. Dat zijn er een hele hoop, want deze beautycoach heeft in de jaren een hoop informatie vergaard.

Winnen! Dat kan via de volgende manieren (kies er eentje uit)
1. Volg @meidenblognl op twitter en stuur ons het volgende berichtje: Ik volg @MeidenblogNL en maak daarmee kans op de luxe uitvoering van ‘So Thijs’. Doe je ook mee: http://bit.ly/szJ2tX.
2. Natuurlijk vind je onze Facebook-pagina leuk. Heb je nog niet op ‘like’ geklikt, doe dit dan snel en tag jezelf in de foto, die op ons prikbord staat.
3. Mail naar [email protected] waarom jij dit boek goed kunt gebruiken.

Lees ook:Modepolitie 2.0 met Thijs Willekes en Manon Meijers
Lees ook:Win MZZLmeiden Winterlove @MeidenblogNL
Lees ook:Thijs Willekes en Manon Meijers schrikken van cameltoe
Lees ook:Thijs Römer geniet van L’Homo homokus met Tygo Gernandt
Lees ook:Aveda cadeau verbetert levens – win kerstgeschenk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>