Warme handen op de fiets met Basil Hand Warmers

De Nederlandse winters zijn weliswaar niet meer zo streng als heel vroeger, maar de laatste jaren lijkt de vrieskou toch opnieuw terrein te winnen. Als je met de fiets naar school gaat, betekent dit afzien. Gelukkig kun je je handen nu warm houden met de Basil Hand Warmers.

De ‘stuurmoffen’ zijn uitgevoerd in kunstleer en hebben een warme binnenvoering in de trendy stijl van lammy coats. Ze zijn met riempjes eenvoudig te bevestigen aan elk stuur, ook sturen met knijpremmen en versnellingen. Door de ruime opening zijn handen makkelijk in te steken en de lengte van de Hand Warmers voorkomt dat er alsnog koude wind via de mouwen van de jas binnendringt.

De Hand Warmers van Basil zijn verkrijgbaar in twee verschillende uitvoeringen: een zwarte met een eveneens zwarte binnenvoering en een bruine met gebroken witte binnenvoering. Je vindt ze bij de betere rijwieldetaillist voor € 24,95.

Lees ook:Vivienne Westwood: fiets op de catwalk
Lees ook:Gezin kroonprins op de fiets naar fotosessie
Lees ook:TV-tip: Vier Handen Op Eén Buik – tienermoeders & BN’ers
Lees ook:Zomerse fiets met accessoires van Hema
Lees ook:Sexy, speels, rijk aan pailletten in warme winterse kleuren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>