Sexy, speels, rijk aan pailletten in warme winterse kleuren

Het is alweer die tijd van het jaar… Pailletten en glitters weten zich een weg te banen naar onze kledingkast. Lange dagen op het werk eindigen met borrels en talloze party’s. Inderdaad, het feestseizoen is eindelijk begonnen.

Om het winterseizoen te vieren, heeft Kelly Brook voor New Look de meest betoverende kerstcollectie ontworpen. Eentje die je kan dragen bij iedere feestelijke gelegenheid. Deze nieuwe lijn bevat een scala aan statement jurken en luxueuze accessoires, telkens met een subtiele glinstering.

Glanzend zilver, koper en nachtblauw vormen de leidraad van deze collectie. Texturen zoals nepbont, kant, zacht wol en elegant tweed spelen een hoofdrol. Het is de perfecte collectie om te mixen en matchen, een ideale capsulecollectie voor een winters feestseizoen vol met diners, cocktailfeesten en lange lunches.

De lange avondjurk met zilveren pailletten en sexy zijsplit is het meesterstuk van de collectie, net als de koperen mini jurk met ruches die goed aansluit op elk deel van het lichaam. Voor een meer comfortabele look heeft Kelly Brook’s collectie een nude getinte blouse met versierde manchetten of een crèmekleurige wollen trui met diamanten details. Perfect te combineren met een skinny jeans en een paar van Kelly’s signature platform peeptoes. Voor een warme, gezellige en super gestylede look is de faux fur jas een absolute musthave.

Accessoires zijn je trouwste vrienden wanneer het aankomt op het omtoveren van je outfit van dag tot nacht – trek een paar glinsterende enkellaarsjes aan of pumps met dubbele enkelbandjes, hou een glitter clutch onder je arm en je bent klaar voor de rode loper.

De kerstcollectie reflecteert Kelly’s persoonlijkheid – plezierig, speels en sexy! Ze blijft trouw aan haar ontwerptechnieken, de verschillende stijlen zijn ontworpen om het vrouwelijk lichaam te accentueren, te verbeteren en nog mooier te maken. Iedere vrouw die deze collectie draagt zal zich fantastisch voelen.

Lees ook:Pailletten sieren fashion tijdens feestdagen
Lees ook:Sylvie van der Vaart traint in sexy sportpakjes
Lees ook:Colourblocking in winterse sferen
Lees ook:Sexy kleding? Mep in je gezicht!
Lees ook:Zinderende nagellak kleuren weerkaatsen in het zonlicht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>