Review: Doppio Espresso Arnhem

Speciaal voor meiden.blog komt er een nieuwe rubriek. Het testen van leuke restaurantjes, cafeetjes, barretjes, lunchrooms, noem het maar op. Mocht je zelf een leuke plek weten laat het ons dan weten. Vandaag de kickstart met een geweldig koffietentje: Doppio Espresso Arnhem. Vorige week hebben jullie al kunnen lezen over Yoghurt Barn Utrecht.

 

Doppio Espresso zit in het centrum van Arnhem. In de top 20 van leukste/beste koffietentjes van Arnhem staat Doppio op nummer 2. Als hoofdredacteur en echte foodie, houd ik ontzettend van lekker eten, drinken, kijken naar eten en het testen van producten. Ik kom regelmatig bij Doppio. Meestal voor een kop koffie, maar ze hebben veel meer dan alleen maar koffie.

Het is een kleine zaakje in het midden van de stad. Als het lekker weer is kun je ook heerlijk buiten zitten. Al zijn deze plaatsen wel altijd snel weg. De bediening is altijd vrolijk en vriendelijk. Er wordt altijd binnen een aantal minuten accuraat gereageerd. Zelfs als het heel druk is, lopen de dames en heer vrolijk rond. Dit is een van de redenen waarom ik graag terug ga. De service is prima en klantvriendelijk.

Je kunt er terecht om te ontbijten, te high teaën, heerlijke taart te eten of gewoon zoals ik vaak doe; om te socializen onder het genot van een verse sap of koffie. Als je geen liefhebber bent van volle melk kun je ook je koffie krijgen met soja melk. Er is een grote variatie aan koffies. Caramel Macchiato, Café au lait, cappuccino, witte chocolademelk, Café Mocha en nog veel meer. Daarnaast kun je ook warme chocolademelk drinken, en nee niet eentje uit pak. Maar van verse chocoladebonbons. Maar ook voor iedereen die niet van koffie houdt kan hier terecht. Er is ook grote keuze uit theesmaken, verse sapjes en smoothies.

Leuk bijkomend weetje. De koffies worden opgemaakt met geweldige figuurtjes. Van grote hartjes, tot kleine hartjes en bloemetjes figuren. Daarnaast krijg je bij doppio bij elke €2,50 een stempel. Hiermee spaar je voor een gratis koffie. Een echte aanrader voor iedere koffieliefhebber.

Je kunt trouwens ook producten kopen in de winkel zoals: koffiebonen, koffiebekers en nog veel meer.

Lees ook:Primark in Arnhem! Opent waar nu Bijenkorf zit
Lees ook:Opening Primark Arnhem
Lees ook:Bijenkorf sluit winkels in Arnhem, Enschede, Breda, Den Bosch en Groningen
Lees ook:Pluk de Nacht in Amsterdam, Den Haag en Arnhem
Lees ook:Review: yoghurtbarn

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>