Online meubels kopen bij MADE

Misschien ga je binnenkort wel op kamers of wil je gewoon een hele nieuwe kamer hebben. Dan kun je natuurlijk naar de dichtstbijzijnde interieurwinkel rennen en gewoon iets halen maar sinds kort kun je ook je meubels online kopen bij MADE. Omdat er geen winkel is van MADE en je dus online koopt, betaal je minder omdat je direct jouw spullen bij de designers haalt.

Het begon ooit in Engeland en daarna werd made ook gelanceerd in Frankrijk en italie  Nu is Nederland daar dus bijgekomen. Bij MADE kun je terecht voor alle soorten meubels, van banken en bedden tot aan kussens en fotolijstjes. Omdat je online bestelt koop je direct bij de designers en fabrikanten, dat zorgt ervoor dat je minder geld betaald. Omdat ze snel inspelen op de trends zijn ze in staat om twee collecties per week te lanceren. Nu kun je dus je kamer net zo makkelijk vernieuwen als je kledingkast. Handig toch? De collecties worden gemaakt in samenwerking met jonge talenten en ook met ontwerpers die prijzen hebben gewonnen.

Ook in Duitsland wordt het aan het einde van het jaar nog gelanceerd.

 

 

Lees ook:Uggs shop je nu goedkoop bij (online) outlet Van den Assem
Lees ook:Online begeleiding bij ongewenste zwangerschap
Lees ook:Daten en online delen in Samen Single bij Net5
Lees ook:Heel veel luxe producten online bij Bijenkorf verkrijgbaar
Lees ook:Tips voor het kopen van kleding

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>