Tips voor het kopen van kleding

Winkelen is super leuk en gezellig, maar kan ook afschuwelijk zijn. Winkel in en winkel uit, niet kunnen vinden wat je wilt, honger hebben, veel te veel geld uitgeven, pijn aan je voeten. Dat zijn allemaal dingen die er bij kunnen komen. Omdat winkelen leuk moet blijven, geven wij je eenvoudige en leuke tips voor het kopen van kleding. 3145

Maak een plan

Als je voor de gezelligheid gaat winkelen is deze tip natuurlijk niet relevant. Als je gaat winkelen, omdat je echt iets nodig hebt, komt deze tip goed van pas.

Denk, voor je gaat winkelen, na over wat je wilt gaan kopen. Heb je bijvoorbeeld een onderbroek nodig, dan schrijf je dat op of onthoud je dat. Daarna ga je bedenken bij welke winkel je dat het beste kunt gaan halen of welk merk je hiervan wilt hebben. Sloggi is bijvoorbeeld een merk waar je voor zou kunnen kiezen. Als je van tevoren al bedacht hebt waar je heen gaat voor iets, hoef je dat op het moment zelf niet meer te doen. Dat scheelt heel veel winkels door slenteren. Je kunt ook op internet alvast kijken of de winkel in kwestie ook heeft wat je wilt.

Kortingen!
Korting is altijd leuk. Het scheelt enorm in de portemonnee. Ga daarom, voordat je begint met winkelen, alvast kijken of je kortingscodes of cheques kunt krijgen. Het internet of een foldertje is een bron van veel korting. Hiermee bestrijd je het veel te veel geld uit geven en je kunt ook nog eens veel meer kopen.

Goede schoenen aandoen
Ja, je bent prachtig op hakken, maar doe ze toch maar niet aan. Je voeten doen dan snel pijn en blaren zijn afschuwelijk. Kies dus voor goede schoenen. Dit hoeven geen degelijke wandelschoenen te zijn, je kunt er ook leuk uitzien met sneakers met een leuk kledingstuk van bijvoorbeeld G-star.

Eerst denken, dan pas echt kopen
Om impulsaankopen te vermijden, denk eerst na over of je iets echt nodig hebt. Het kan er wel leuk uit zien, maar als je er niets bij hebt of als je bijvoorbeeld al teveel broeken hebt is het zonde. Merk je dat je hier moeite mee hebt? Laat het kledingstuk dan even liggen en loop een andere winkel in. Als je na een half uurtje nog steeds blijft terugdenken aan dat mooie kledingstuk, dan weet je dat je het echt nodig hebt.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>