Justin Bieber, love him or hate him

Met zijn gestylede coupe en glamorous smile verovert Justin Bieber vele meisjesharten. Toch zijn er ook veel mensen die een grote afkeer tegen deze jonge superster hebben ontwikkeld, maar waarom eigenlijk?

Beroemd zijn is een droom van velen maar de faam kent ook een aantal nadelen. Everyone loves you? Nou eh, nee dus. Haters zijn er altijd maar waarom wordt de ene ster compleet met de grond gelijk gemaakt en de andere meteen geaccepteerd?

Justin Bieber heeft naast vele die-hard fans ook behoorlijk wat negativiteit rond zich hangen. Maar waarom? Blikvoer vroeg het zich af.

Foto: By Kelly, from Wikimedia Commons

Lees ook:Justin Bieber op jouw buik!
Lees ook:Zoenen met Justin Bieber
Lees ook:Rajacenna overhandigt Justin Bieber zijn portret
Lees ook:Liefdesleven Justin Bieber maakt meiden woest
Lees ook:Justin Bieber gekte in Londen

11 Reacties // Reageer

11 thoughts on “Justin Bieber, love him or hate him

 1. Sanne

  Omdat ie nep is. Hij is in elkaar geflanst door een paar handige zakenmannetjes die geld roken. Als je alle studio-knopjes weghaalt blijft er niets van zijn vermneende zangcapaciteiten over. Ieman hem ooit wel eens live en acapella horen zijngen dan? Zijn fans bestaan uit enkel maar kleine meisjes van tussen de 9 en 13 jaar. Die kinderen worden bedrogen en alleen maar voor het geld van een paar zakkenvullers. Die kinderen zullen dus op deze leeftijd leren wat goed zingen en goede muziek is.
  Dat is dus de reden waarom de rest van de mensheid (14 jaar en ouder) deze nepper en nepperij niet mag, tot hatens aan toe.
  Maar misschien kunnen jullie van dit blog eens wel op andere jeugdigen die wel kunnen zingen, wijzen; zoals bijv. Hollie Steel, Katlyn Maher, Shaheen Jafargholi, Bessie Cursons en de allergrootste van allemaal Connie Talbot.Deze laatste is trouwens een grotere beroemdheid dan die Bieber Zoek maar eens op bij Youtube.

    /   Reply  / 
  1. Tsss

   Stel je ff aan joh. Laat die kinderen lekker fan zijn waar ze fan van willen zijn. Was er in jouw kindertijdperk geen idool waar je fan van was ofzo??? Vind het een zielige reactie van een zielig persoon!

     /   Reply  / 
   1. Sanne

    @Tsss
    Typisch een reactie van een piepklein erg dom meisje dat in de grote mensenwereld mee wil praten. Ja wij hadden vroeger ook een idool namelijk Sinterklaas en die bestond echt. Die was tenminste niet zo nep en niet zo’n zakgeldrover van kinderen.

      /   Reply  / 
  2. BelieberForEver

   pardon??!!!?? ik ben trouwens 15 en jah ik ben een belieber en niet over hemzo prate heb je geen leve of zo?? iedreen heeft een eigen idool die van mijne is justi bieber en lady gaga als je ermee moeite hebt dan kan je lkkr maar stikken ik heb een hekel aan mensen die zo negatief over hem denken

     /   Reply  / 
 2. femke

  julie hebe heele maal ge lijk
  de jongens uit mijn klas vinde hem niets
  volgens mij zijn ze jaloers weete julie dat ?????

    /   Reply  / 
  1. lieve

   femke, ze zijn niet jaloers maar juist erg verstandig!!!!!

     /   Reply  / 
 3. ---------

  Iedereen heeft een eigen mening,
  Maar sommige gaan gwn echt te ver,
  Als je iemand haat, Bemoei je je toch niet met dit soort dingen,
  TSSSSS

    /   Reply  / 
 4. Belieber.

  Als mensen een echte belieber willen zijn, laat hun dan ook. Bemoei je niet met zijn leven.
  Wees blij dat hij bestaat, of wees niet blij.
  Mensen kunnen jaloers zijn.
  Bemoei je met je eige idool.
  Dan komt alles goed.

  LEES DEZE REACTIE , EN GEEF ER ANTWOORD OP.

    /   Reply  / 
 5. femke

  justin bieber is cool

    /   Reply  / 
 6. BelieberForEver

  aaaaaaaaaaaaaaaahhh i love jb ik ben zeker een belieber
  en tja mensezijn raar als ze zegge ik haat justin bieber
  hij is ook maar een mens en heeft jullie niets misdaan dus hou jullie monden maar dicht!!!!!!!!!!!!!1

    /   Reply  / 
 7. violetta

  on jest nie samowity zakochać sie można

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>