Rajacenna overhandigt Justin Bieber zijn portret

Rajacenna en Justin met het inmiddels beroemde portret

Tieneridool Justin Bieber was zondag 27 maart in town. Tussen alle duizenden fans bevond zich een bekende tiener. Voor het concert in Ahoy van start ging ontving Justin de realistische potloodtekening die het Nederlandse tekenwonder Rajacenna van hem maakte.

Ontmoeting
Met enthousiasme nam Justin Bieber de potloodtekening in ontvangst, die Rajacenna een jaar geleden wereldwijde bekendheid opleverde. “Did you draw that?”, vroeg hij vol verbazing, “that’s amazing!”, sprak Justin vol ongeloof en erg onder de indruk. “How long did it take you to draw it?”, vroeg hij geinteresseerd, waarop Rajacenna antwoordde dat ze er ongeveer vier á vijf uur mee bezig was geweest.

Justin voelde zich zeer vereerd dat hij op zo’n realistische manier was neergezet op papier en wilde de tekening graag mee naar huis nemen. Zelfs de bodyguards waren erg onder de indruk en bevestigden dat zij er persoonlijk voor zouden zorgen dat de ingelijste tekening in perfecte staat het huis van Justin zal bereiken.

Platenmaatschappij Justin Bieber
De platenmaatschappij van Justin Bieber, Universal Music, heeft vorig jaar voor het eerst contact opgenomen met de jonge kunstenares. Ze zagen in een televisieprogramma het youtubefilmpje van Rajacenna, waarin de totstandkoming van de tekening  van Justin Bieber te zien is. Zij vroegen haar toestemming om een hardcopy-exemplaar van het portret van Justin Bieber in hun kantoor aan de wand te hangen, tussen de verschillende portretten van de vele gecontracteerde artiesten. Nu heeft het jonge tekentalent dus persoonlijk het portret aan de razendpopulaire Canadese zanger kunnen overhandigen.

Tekenfenomeen
Tekenfenomeen Rajacenna werd vorig jaar ontdekt door een Amerikaanse uitgeverij en behoorde met haar verbazingwekkende realistische portrettekeningen in één klap tot de beste tekenaars ter wereld. Inmiddels is ze overal ter wereld een begrip. Opvallend is dat met name veel kinderen door haar zijn geïnspireerd om ook te gaan tekenen. Daarnaast gebruiken steeds meer kunst- en tekenleraren overal ter wereld, haar filmpjes en tekeningen als voorbeeld voor hun lessen op school. Het Justin Bieber-filmpje is nu zo’n 400.000 keer bekeken.

Foto door:  Hans Peter van Velthoven

Lees ook:Ruiken als Justin Bieber met zijn parfum Someday
Lees ook:Justin Bieber nagellak geïnspireerd op zijn songs
Lees ook:Justin Bieber heeft ruzie met zijn buren
Lees ook:Moeders zijn boos op Justin Bieber; hij was twee uur te laat
Lees ook:Nieuwe album Justin Bieber verschijnt 15 juni

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Rajacenna overhandigt Justin Bieber zijn portret

 1. sanne

  het is -did you draw-

    /   Reply  / 
 2. De Allergrootste is..

  Dat is nou het verschil tussen een echte artiest en een gemaakt produkt. Bij Justin Bieber staan er rijen piepende meisjes te gillenjonge ; bij een 7-jarig meisje dat nu 10 is staan over de hele wereld rijen kinderen, volwassenen en beroemdheden om haar te mogen zien. De echte ster treed op voor meer dan een miliard kijkers tegelijk. Voor de echte ster gaat de wereldleiderstop zenuwachtig op hun theaterstoel heen en weer te schuiven tot de dan 9-jarige ster voor hun gaat optreden. En met tranen in de ogen gaan ze de rest van de avond dan door. Oprah, Ellen de Generes en Larry London van The Voice Of America vechten om wie deze grote ster het eerste in hun programma mogen krijgen. En als je 8 jaar bent en dan de grootste Charity aktie ter wereld als Ambasadeur gaat vertegenwoordigen en daarvoor zelfs een eigen 1-uurs tv-schow op de Amerikaanse televisie kan brengen haar zoveelste (wereldrecord) Als je platgebeld wordt door praktisch elk land en tv-zender ter wereld om geïnterviewd te worden en om op te komen treden. Je daarbij ook nog nr-1 hits scoort (meerdere wereldrecords) En daarbij nog steeds hetzelfde meisje bent gebleven met dezelfde vriendinnetjes als voor dat zij wereldberoemd bent; nog staads naar dezelfde basisschool gaat en je perfect in beide werelde kan en wil leven als gewoon kind en als wereldberoemdheid die optreed in de grootste shows ter werel en aanzit bij n=banketten met wereldleiders waaronder Barac Obama etc. En als er ook nog eens vele hondereden liedjes als homage over en voor jou zijn gemaakt door semi- en professionele zangers/muzikanten; tja; dan ben je pas echt de grootste. Een fenomeen die geen gladgestereken hoop herrie nodig heeft om het nog enigzinds wat te laten klinken. Als je Acapella of met slechts een gitaar als begeleiding het zingen tot in de perfectie kan voeren, dan is daarbij vergeleken die Justin Bieber maar een krijzende kleuter. De echte wereldster is slechts een klein meisje van 10 jaar oud, maar voort wel al 3,5 jaar de wereldtop van het liedjes zingen aan. Een 10-jarig meisje dat haar bekendheid gebruikt door o.a. aan arme kinderen terug te geven wat zij ontberen. Een klein meisje van 10 jaar dat honderden milioenen euro’s door haar inbreng weet in te zamelen voor charity akties (o.a Toys for Tots 270 miljoen dollar in 2009) En als je daarbij ook nog meer dan 4 miliard fans wereldwijd hebt, ben je echt de grootste en kun je je afvragen, ; wie is in hemelsnaam die Justin bieber dan wel?’
  De allergraaotste, door mij en de algehele entertainmenttop zo genoemd, is niemand minder dan Connie Talbot.

    /   Reply  / 
 3. anoniem

  justin bieber is echt zooo knap!.
  en die rajacenna kan mooie protretten maken…

  i loveyouu

    /   Reply  / 
 4. demi en emma

  heey kan zij ook een tekening voor ons maken (ralf en jan smit)????
  zoooooooo goed

  alvast bedankt voor de moeite om dit te lezen

    /   Reply  / 
 5. femke

  ralf is een slape hap justin is 100 keer beter
  weg met ralf

    /   Reply  / 
 6. Belieber.

  Ahhhhh, dat is leuk.
  Heel erg leuk!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>