Duivels uitdrijven hobby van drie tienermeisjes

tlcdoc_teenexorcistsBrynne, Tess en Savannah zijn drie all-American tienermeiden die gek zijn op paardrijden, Sherlock Holmes en karate. Maar één ding onderscheidt hen van hun leeftijdsgenootjes: ze doen openlijk aan exorcisme, het uitdrijven van kwade geesten.

De drie meiden zijn er namelijk van overtuigd dat een groot deel van de mensheid bezeten is door de duivel en zien het als hun doel om ze daarvan te bevrijden. Samen met Bob Larson, een in Amerika bekende exorcist en tevens vader van Brynne, treden ze op als de Teenage Exorcists, waarbij ze tijdens grote bijeenkomsten tientallen mensen tegelijk bevrijden van hun demonen.

De Britse filmmaker Dan Murdoch is sceptisch over hun motieven en besluit om de tienermeiden zes maanden te volgen en van dichtbij mee te maken of ze echt mensen willen helpen vanuit een religieuze gedachte of dat het allemaal misleidend theater is. Hij doet dat op het moment dat de Teenage Exorcists van plan zijn naar het ‘duivelse Londen’ af te reizen om de inwoners van het land van Harry Potter te bevrijden van al hun hekserij.

TLC Doc: Teen Exorcists is vanavond om 22:00 uur te zien op TLC.

Lees ook:Drie van vier concerten The Voice of Holland uitverkocht
Lees ook:Westerse merken doen zaken met fabrieken die tienermeisjes uitbuiten
Lees ook:Nicolette Kluijver wordt moeder; drie maanden zwanger
Lees ook:Voor € 20,- drie feestelijke jurkjes!
Lees ook:Fashionbloggers halen inspiratie uit Drie Dwaze Dagen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>