Niets te gek in nieuw seizoen Holland’s Got Talent

Dat in ons kleine kikkerlandje nog steeds heel veel verborgen talent rondloopt, is vanaf vanavond weer te zien bij RTL 4 in Holland’s Got Talent. Deze keer met Chantal Janzen in de jury, naast Gordon en Dan Karaty. Robert ten Brink presenteert het geheel.

Theater De Spiegel in Zwolle is dit seizoen dé nieuwe thuisbasis voor de vijf auditie rondes. Uiteindelijk gaan er 32 acts door naar de liveshows en ook de vier golden tickets zijn weer met heel veel genoegen weggeven door de jury. Vier kandidaten hebben zich direct geplaatst voor de liveshows, die vanaf zaterdag 30 november van start gaan.

Naast een nieuw theater, een nieuw decor én een nieuw jurylid, komen er dit seizoen acts voorbij die nog niet eerder te zien waren in een talentenjacht. Variërend van een twaalfjarige messenwerper die de jury laat zweten achter hun desk tot een headbangende pony. Maar ook een acrobatische dalmatiër, steltenlopers en de ontdekking van een groot nieuw opera-talent. Je krijgt het allemaal te zien.

Iedere zaterdag tussen 20.00 en 22.00 uur bij RTL 4.

Lees ook:BNN zoekt nieuw talent
Lees ook:Spraakmakende gasten in nieuw seizoen Waar is De Mol?
Lees ook:Vanavond start nieuw seizoen #SYTYCD met ingrijpende veranderingen
Lees ook:Vrouwelijke Paul Potts: Britains Got Talent
Lees ook:Zit jij er klaar voor? Nieuw seizoen van The Voice!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>