020 Zuid – volg belevenissen van Sammy, Demy en Yomini

Wist je dat je sinds deze week in het leven van drie meiden Sammy, Demy en Yomini uit het chique Amsterdam-Zuid kunt duiken? Weer een scripted reality serie van eigen bodem. je kunt het vergelijken met The Hills.

Op het eerste gezicht lijken Sammy, Demy en Yomini alles mee te hebben. Ze zien er goed uit, hebben cash 2 burn & leiden het leven waar iedereen van droomt. Het lijkt de ultieme combinatie. Maar schijn bedriegt! Ook zij kennen onzekerheid, jaloezie en een gebroken hart. Zo ligt de vriendschap tussen Sammy en Demy onder vuur door het losbandige gedrag van Demy, terwijl Yomini serieus aan haar toekomst probeert te bouwen met haar fashion blog. Schijnbaar hebben ook onschuldige relaties een dubbele bodem…

Naast 538TV is de het ook mogelijk ‘online je favoriete serie te kijken’, hiermee krijgt de kijker een extra voordeel. Iedereen kan overal en altijd intunen bij de favoriete personages uit de serie. In de trein op de smartphone, thuis na een lange dag school op werk, of op zondag uitbrakkend na ’n lange nacht stappen, in bed op je laptop.

020-Zuid is te zien op zowel www.020Zuid.nl als op www.538.nl.

Lees ook:Nick en Simon met Kees Tol naar Zuid-Afrika
Lees ook:Zuid-Afrika: toneel voor nieuwe Afrikaanse ontwerpers
Lees ook:Familie Bouwhuis uit GTST gaat naar Zuid-Afrika
Lees ook:Ontwerp sieraden en telefooncase en print in 3D bij HEMA
Lees ook:Voor de fans van on Tour: clips van Pop 4 You en De Nitwits

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>