Barbie’s baby: hormonen, pufles en de bevalling

Foto: Nick van Ormondt

Na ‘Barbie’s Bruiloft’ is RTL 5 vanaf vanavond terug in het roerige leventje van Barbie en Michael. De veelbesproken Samantha de Jong is inmiddels een aantal maanden zwanger en kijkt enorm uit naar de geboorte van hun eerste kindje. In ‘Barbie’s Baby’ worden de newly weds gevolgd tijdens de spannende periode voor, tijdens en na de bevalling van hun dochtertje.

De voorbereidingen op de bevalling zijn in volle gang. Zo wordt het huis babyproof gemaakt, de kinderkamer ingericht, is de pufles een feit, de naam van het meisje definitief en wordt de buik vereeuwigd. Tussen alle hormoonuitspattingen en babyperikelen door moet er natuurlijk ook nog gewerkt worden, want sinds de bruiloft zijn Barbie en Michael zeer populair. Ze worden geboekt in discotheken, uitgenodigd voor filmpremières en overal waar ze komen wordt hen om een handtekening gevraagd. Maar is alle drukte wel goed voor de gezondheid van Barbie en haar baby?

Tijdens de geboorte blijven de camera’s draaien; de spanning, de pijn en de emotie delen ze met de kijker. Na de geboorte mag heel Nederland getuige zijn van Barbie en Michael als prille ouders. De thuiskomst, het eerste badje van hun dochter, Barbie die de strijd aangaat met haar zwangerschapskilo’s, voor het eerst stappen zonder kind, eindelijk weer een drankje kunnen drinken en de gebroken nachten; alles is te zien. De komst van hun meisje is ongetwijfeld een grotere test voor hun relatie dan ze van tevoren konden bedenken.

Uiteraard is daar ook nog de eeuwige zorg voor het andere kind in de familie Van der Plas: hondje Gucci. Het monstertje is nog steeds niet zindelijk en bijt alles stuk in huis. Barbie en Michael zijn genoodzaakt om goed na te denken over Gucci’s toekomst nu de baby er bijna is.

Barbie’s Baby: RTL 5, wekelijks op dinsdagavond tussen 20.30 uur en 21.30 uur.

Lees ook:Zware bevalling voor Barbie; baby Angelina geboren
Lees ook:Barbie Samantha en Michael willen rust in de tent!
Lees ook:Barbie wil geen vloekend kind opvoeden
Lees ook:Barbie en Ken for real
Lees ook:Vajèn en Alexandra zingen titelsong nieuwe Barbie film

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>