Vajèn en Alexandra zingen titelsong nieuwe Barbie film

Vajèn van den Bosch (The Voice Kids) en Alexandra Gadzina (Junior Songfestival België) hebben de titelsong ‘Hier zijn wij – Prinsesjes willen plezier’ ingezongen van de nieuwste Barbie film ingezongen. Deze film is net verschenen op dvd.

De 14-jarige Vajèn en 15-jarige Alexandra doken met veel enthousiasme de studio in voor dit nummer. Zowel Vajèn als Alexandra zijn zelf ware prinsesjes om te zien en hebben als grootste passie zingen. Net zoals in de film kenden de meiden elkaar nog niet, maar werden ze al snel goede vriendinnen tijdens het inzingen van de titelsong en de opnamen van de videoclip. Bekijk de clip op www.barbie.nl.

Verhaal

In het magische avontuur ‘Barbie – De Prinses & De Popster‘ droomt de verlegen Prinses Tori ervan om een heuse popster te zijn. Omgekeerd verlangt Keira, een stoere popster, ernaar om een echte prinses te zijn. De twee ontmoeten elkaar en worden al snel dikke vriendinnen. Zing, dans en droom mee met Barbie De Prinses & De Popster en zet je schrap voor een opwindend avontuur dat bewijst dat dromen echt kunnen uitkomen.

Ontdek meer over: Barbie – De Prinses & De Popster.

Bij de film hoort ook een speelgoedlijn. Deze bestaat uit een aantal Barbies, waarvan enkele zelfs liedjes zingen uit de film (zoals: Barbie Tori Popster en Barbie Keira Popster). Daarnaast is er ook een speelset verkrijgbaar.

Lees ook:Wie wint: Channah, Dave, Lieke, Fabiënne, Vajèn of Melissa
Lees ook:Barbie is terug, nieuwe collectie Wildfox
Lees ook:Nieuwe film Carry Slee – Lover of Loser
Lees ook:Valentijnsdag volgens Barbie en Ken; met tips voor singles
Lees ook:Niels Geusebroek maakt titelsong Hartenstraat

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>