Lieke van Lexmond: Mijn vieze, vette, vervelende verloofde

Een realityshow die de helft van de deelnemers op het verkeerde been zet: vanaf vanavond komt RTL 5 met ‘Mijn Vieze, Vette, Vervelende Verloofde’, gepresenteerd door Lieke van Lexmond. Het is de Nederlandse versie van het Amerikaanse format ‘My Big Fat Obnoxious Fiancé’. In de Verenigde Staten deed het programma veel stof opwaaien.

In de eerste Nederlandse aflevering zien we de beeldschone en goedgemanierde Laura Ponticorvo die zich heeft aangemeld voor het nieuwe datingprogramma ‘My Perfect Love’, waarin een jonge vrouw onder leiding van presentatrice Lieke van Lexmond op zoek gaat naar de ware liefde. Laura is weliswaar een beauty, maar heeft haar droomvent nog niet gevonden. Ze denkt dat ze is gecast als kandidaat voor een datingshow.

Dan vertelt Lieke haar dat ze in een realityshow is beland waarin zij met ‘mede-kandidaat’ en partner in crime Sander Mulder hun families moeten overtuigen dat ze elkaar hebben ontmoet tijdens een datingshow en dat ze op korte termijn gaan trouwen. Ze kunnen ieder 50.000 euro winnen, te delen met hun familie. Voorwaarden: de families moeten bij het huwelijk aanwezig zijn en niemand mag bezwaar maken of twijfelen aan de echtheid van hun liefde.

Wat Laura, haar ouders en vrienden niet weten, is dat de lompe, mollige en onbehouwen Sander en zijn ‘familie’ acteurs zijn. En hij kan geen 50.000 euro winnen. Sander zal het Laura heel moeilijk maken om haar familie te doen geloven dat deze ongelikte beer haar prins op het witte paard is. En ze mogen natuurlijk niets vertellen aan hun families!

Hoe kan zij, half-Italiaans en half-Nederlands, beschermd opgevoed en het lievelingetje van haar ouders en twee broers, uit een bereisd en internationaal hoteliers-gezin, haar familie overtuigen dat daddy’s worst nightmare Sander haar hart sneller laat kloppen. Hoe kan vaders prinsesje nou voor deze lomperik vallen? Een groter contrast is ondenkbaar: zij tot in de puntjes verzorgd, hij in foute broeken en sandalen met witte sokken. Zij zit keurig gekapt aan het ontbijt, hij heeft remsporen in zijn onderbroek. Zij is beleefd, hij onbeschaafd.

Hoe krijgt Laura haar familie samen op de huwelijksdag; haar broers wonen in Brussel en in Zuid-Frankrijk. Haar ouders hebben een hotel en het is hoogseizoen! Kan Laura haar ouders overtuigen? Hoe gaat het gesprek met een echte weddingplanner? Hoe is de ontmoeting met elkaars familie en vrienden, komt het tot het uitzoeken van een trouwjurk zonder dat er getwijfeld wordt aan de oprechtheid van hun liefde?

We zien de voortdurende innerlijke strijd van Laura. Ze schiet heen en weer van vertrouwen naar vertwijfeling, van hoop naar absolute wanhoop en beleeft slapeloze nachten. Zij is in de veronderstelling dat Sander in hetzelfde schuitje zit en ook wil winnen. Onafgebroken probeert ze zijn onbeholpen gedrag goed te praten en wringt ze zich in allerlei bochten om zijn en haar familie en vrienden te overtuigen.

Laura Ponticorvo (26) was in ‘X FACTOR’ te zien als de dame waarvoor de mannen in katzwijm vielen. Laura is puur zichzelf in ‘Mijn Vieze Vette Vervelende Verloofde’. Sander Mulder heet eigenlijk Dennis Willekens (28). Hij is acteur. Aan hem de zware taak om zijn gezicht 24/7 in de plooi te houden zodat Laura geen argwaan krijgt.

‘Mijn Vieze, Vette, Vervelende Verloofde’ is elke maandag tussen 20.30 en 21.30 uur te zien op RTL 5.

Lees ook:Lieke van Lexmond laat zich besodemieteren; liegt zelf niet
Lees ook:Lieke van Lexmond weer in commercial Zalando
Lees ook:Lieke van Lexmond date niet veel; ze is wel een echte flirt
Lees ook:Lieke van Lexmond blundert op dansvloer
Lees ook:Lieke van Lexmond gek op lingerie; bh-bandjes actie Etos

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>