Lieke van Lexmond weer in commercial Zalando

Vanaf komende zondag 9 maart, is actrice en presentatrice Lieke van Lexmond opnieuw te zien in een tv-commercial van online retailer Zalando. De commercial maakt deel uit van de voorjaarscampagne en is een vervolg op de succesvolle samenwerking in 2013.

In de nieuwe spot wordt Lieke toegefloten zodra ze uit haar voordeur loopt. Al denkt Lieke in het begin dat het een plagerig gefluit is, het blijkt een schattig jongetje te zijn die onder de indruk is van haar fashionable verschijning. Het jongetje houdt haar elke dag goed in de gaten en ziet de verschillende outfits van Lieke voorbij komen. Tot dat er op een dag niet meer gefloten wordt…

In de commercial draagt Lieke verscheidene outfits wat ook verwijst naar de slogan van deze voorjaarscampagne: ‘Prikkel je fashionzintuigen. Elke dag een andere look.’

Lieke is blij met het vervolg van de samenwerking: “Tijdens de shoot en gedurende de voorbereiding heb ik mij opnieuw verbaasd over het grote assortiment dat Zalando in Nederland biedt. Mijn favoriete outfit in de commercial is het French Connection jurkje. Het was een goed verzorgde dag en ik ben enthousiast over het eindresultaat!”

Lees ook:Lieke van Lexmond gek op lingerie; bh-bandjes actie Etos
Lees ook:Lieke van Lexmond blundert op dansvloer
Lees ook:Lieke van Lexmond laat zich besodemieteren; liegt zelf niet
Lees ook:Lieke van Lexmond date niet veel; ze is wel een echte flirt
Lees ook:Lieke van Lexmond over een gezonde lifestyle

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>