Good Christian Bitches nieuwe zomerserie van Net5

Good Christian Bitches wordt vanaf vanavond uitgezonden op Net 5. De serie draait om Amanda Vaughn, die na de dood van haar man gedwongen in moet trekken bij haar bemoeizuchtige moeder in Texas. Maar Amanda’s oude schoolgenoten zijn een groter probleem; zij zijn inmiddels allemaal ouder, flink gebotoxt en opgepoetst en vinden het ondanks hun Christelijke voorkomen helemaal niets dat de vroeger zo populaire Amanda weer terug is…

Amanda Vaughn leeft het ideale leven in de grote stad samen met haar kinderen en rijke man, tot hij met zijn maîtresse in een ravijn rijdt en sterft. Na zijn dood blijkt hij een meesteroplichter te zijn geweest waardoor al Amanda’s bezittingen worden afgenomen. Amanda vlucht voor het schandaal en moet sterk tegen haar zin in bij haar moeder in Texas intrekken. Haar moeder Gigi (Annie Potts), een steenrijke perfectionistische socialite uit Dallas, ziet Amanda maar al te graag komen en kan niet wachten om Amanda’s kinderen een echte zuidelijke opvoeding te geven.

De andere vrouwen in de buurt zijn minder blij met Amanda’s terugkomst. Carlene Cockburn (Kristin Chenoweth), ooit het lelijke eendje, werd vroeger genadeloos door Amanda gepest. Inmiddels heeft ze zo’n beetje alles aan zich laten verbouwen en is ze bekeerd tot de kerk, maar haar oude gewoonten lijken nog niet verdwenen. Cricket Caruth-Reilly (Miriam Shor) is een keiharde zakenvrouw geworden met een perfect huwelijk – tenminste, zo lijkt het. Ze is echter nog steeds boos op Amanda omdat zij haar vriendje stal en ermee trouwde. Sharon Peacham (Jennifer Aspen), was ooit bijna Miss Teen Dallas, totdat Amanda de kroon voor haar neus wegkaapte door een vals gerucht de wereld in te helpen. Sindsdien zijn er de nodige kilo’s bij deze beauty aangekomen. Tenslotte is er Heather Cruz (Marisol Nichols), die net iets minder vals lijkt dan de rest van de vrouwen.

Hoewel Amanda vroeger het meest populaire meisje op school was en het leven van de minder geliefde schoolgenoten behoorlijk zuur maakte, lijken de rollen nu omgekeerd. Alle vrouwen hebben nog een klein appeltje met haar te schillen. Wanneer blijkt dat hun mannen ook nog eens bijzonder gecharmeerd zijn van haar, zweren de dames wraak en doen ze alles om Amanda dwars te zitten. Natuurlijk altijd uit naam van de Bijbel, want het blijft Texas.

Good Christian Bitches is gebaseerd op het gelijknamige boek van Kim Gatlin. De serie is geproduceerd door onder anderen Darren Star. Hij is verantwoordelijk voor onder meer drie zeer succesvolle en awardwinnende series: Sex and The City, Beverly Hills, 90210 en Melrose Place.

Vanaf vanavond 20.30 uur zijn er wekelijks dubbele afleveringen van Good Christian Bitches op Net 5.
www.net5.nl/goodchristianbitches

Lees ook:Nieuwe reeks Vakantieliefdes start vanavond op Net5
Lees ook:Christian Louboutin ontwerpt schoentje Assepoester
Lees ook:Spannende dramaserie Revenge van start bij Net5
Lees ook:The Face: favorieten, lekkertjes en bitches
Lees ook:Christian Bale bezoekt slachtoffers schietpartij Aurora

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>