Spannende dramaserie Revenge van start bij Net5

In het exclusieve kustplaatsje The Hamptons draait alles om rijkdom, schoonheid en status. En hiervoor gaan de bewoners over lijken. Als klein meisje drong deze waarheid tot Emily Thorne door toen haar familie verwoest werd door de meedogenloze buren. Vol verdriet en woede keert zij op haar achttiende terug naar haar ouderlijk huis met maar een doel: iedereen die haar familie ruïneerde volledig ten gronde te richten. Revenge is vanaf vanavond met dubbele afleveringen te zien bij Net5.

Emily heet eigenlijk Amanda Clarke. Nadat haar vader in de gevangenis is overleden, neemt ze een andere identiteit aan en keert ze terug om wraak te nemen op iedereen die hieraan heeft meegewerkt. Ze neemt haar intrek in haar ouderlijk huis, naast de familie Grayson. En juist op deze familie heeft zij het gemunt. Bovenaan haar lijstje staat Victoria Grayson (Madeleine Stowe). Deze dame had jarenlang een affaire met haar vader en heeft hem bestolen en bedrogen. Om dichterbij de familie Grayson te komen, begint ze een relatie met de zoon van Victoria: Daniel Grayson. Dat dit een levensgevaarlijke beslissing is voor Daniel, blijkt al snel.

In de val
Langzaam maar zeker spint Emily haar web verder en lokt zij de nietsvermoedende inwoners van The Hamptons in haar val. Ze werkt haar weg door de high society om alle mensen die haar vader hebben bedrogen kapot te maken. Emily duikt steeds dieper in een wereld vol mysteries, intriges en schandalen. Toch moet ze proberen om haar steeds hoger oplopende emoties te bedwingen om haar plan foutloos uit te kunnen voeren. Dat blijkt makkelijker gezegd dan gedaan, helemaal als ze gevoelens krijgt voor haar oude jeugdvriend Jack Porter.

De cast van Revenge bestaat uit onder meer uit:
Victoria Grayson: Madeleine Stowe (We Were Soldiers, The Last of the Mohicans),
Emily Thorne: Emily Van Camp (Brothers & Sisters, Everwood)
Nolan Ross: Gabriel Mann (The Bourne Identity)
Conrad Grayson : Henry Czerny (Mission: Impossible, Clear and Present Danger)

Revenge is gebaseerd op het verhaal The Count of Monte Cristo van Alexandre Dumas. In de V.S. werd de serie heel succesvol ontvangen. Na enkele afleveringen bestelde de zender ABC het volledige eerste en tweede seizoen.

Vanaf vanavond wekelijks dubbele afleveringen om 20.30 uur bij Net5.

Lees ook:Spannende jeugdserie Caps Club start vanavond
Lees ook:Seizoen 9 Grey’s Anatomy vanavond op Net 5 start met crash
Lees ook:Nieuwe reeks Vakantieliefdes start vanavond op Net5
Lees ook:Sex Academy van start bij RTL5
Lees ook:Cast nieuwe Efteling dramaserie ‘Het Mysterie van…’ bekend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>