Verlengde wimpers krijgen een boost met mascara

Gosh heeft niet alleen een nieuw serum waardoor zichtbaar langere wimpers binnen twee weken krijgt. Nee, ze hebben ook een nieuwe mascara op de markt gebracht die je verlengde wimpers een boost geeft. Blogger Chantal Bolleman neemt dit product voor Meiden.blog.nl onder de loep.

De verpakking van beiden producten is simpel en zwart. De tekst en de naam GOSH is in het zilver geschreven en is duidelijk zichtbaar. De verpakking van de mascara en het serum zijn bijna gelijk aan elkaar en daarom duidelijk te herkennen.

Het serum is doorzichtig van kleur en geurloos. Ik breng het boven bij mijn wimpers aan want zo krijgt het de meeste kans om goed opgenomen te worden. En voor een zo optimaal mogelijk resultaat is het verstandig om het serum voordat je gaat slapen op te doen, want zo krijgen je wimpers genoeg kans om het serum op te nemen. Binnen twee weken moet je langere wimpers krijgen. Ik heb het serum nu ongeveer anderhalve week tot twee weken gebruikt en ik zie wel een klein beetje verschil. Mijn wimpers zijn wel iets langer dan dat ze waren, maar een heel duidelijk resultaat zie ik nog niet. Daarvoor moet ik het waarschijnlijk langer gebruiken. Al met al ben ik wel positief over het gebruik van het serum.

De mascara is zwart van kleur en ruikt een klein beetje zoet. Je brengt de mascara aan door middel van een heel fijn plastic borsteltje. Deze zorgt ervoor dat je wimpers goed worden verspreid en ze niet aan elkaar plakken. Mijn wimpers zijn zichtbaar langer en mooi donker van kleur. Ook blijft het de hele dag zitten zonder dat het uitloopt of lelijke vegen achterlaat. Daarnaast kun je deze mascara ook zonder serum gebruiken. Als je ’s avonds gaat slapen kun je het er met een watje en wat water zo weer afhalen. Heel gebruiksvriendelijk en een echte aanrader voor meiden die ook nog een beetje een betaalbare mascara willen.

Tekst: Chantal Bolleman

Lees ook:Spectaculaire, lange wimpers met essence get BIG! mascara
Lees ook:Een keer per dag je mascara bijwerken met Etos 24H
Lees ook:Iedereen kan nu lange wimpers krijgen!
Lees ook:Getest: mascara perfect definition No.05 van Sante
Lees ook:3D-wimpers met Miss Sporty Studio Lash Volumythic

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>