Iedereen kan nu lange wimpers krijgen!

Beyoncé, Rihanna, Madonna en Doutzen Kroes, ze hebben allemaal mooie en lange wimpers. Ben jij ook wel eens jaloers geweest? Dat hoeft niet meer, want iedereen kan nu lange wimpers krijgen! De trend van wimperextensions is naar ons kikkerlandje overgewaaid. Jessey de Graaf ging op onderzoek uit.

In Amerika en Engeland is het fenomeen al razend populair, maar Nederland lijkt er nu ook klaar voor te zijn: Wimperextensions. Yvonne van Wieren is de eigenaresse van Lash eXtend; een bedrijf in Amersfoort waar je deze wimpers kan laten zetten. Daarnaast traint zij ook andere schoonheidsspecialistes.

Volgens van Wieren gebruikt Lash eXtend een vernieuwende werkwijze. “De wimperextensions worden bij ons aan uw natuurlijke wimperhaar bevestigd met een speciale bonder, waardoor vrouwen een nog mooiere oogopslag krijgen.” De wimperextensions zijn volgens de wimperstylise niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers: “De wimpers zijn van de kwaliteit faux Mink. Dit betekent dat de extensions zijn gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit synthetische materialen. Onze wimperextensions zijn speciaal omdat ze zijn afgewerkt met een zijde coating die ook wel premium silk wordt genoemd.”

http://www.wimperextensionsamersfoort.nl

Tekst: Jessey de Graaf

Lees ook:Spectaculaire, lange wimpers met essence get BIG! mascara
Lees ook:Verlengde wimpers krijgen een boost met mascara
Lees ook:Heb je nu echte of valse wimpers?
Lees ook:3D-wimpers met Miss Sporty Studio Lash Volumythic
Lees ook:Breng je wimpers in vorm met LECO Lash Curler

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>