Klaar voor de zomer vol festivals met Catrice

Catr_HipTrip_UNL_02De volgende modestop: het zomerfestivalseizoen. Kleurrijke hippiejurkjes, gedurfde rock accessoires en stoere biker boots nemen de main stage over, én de internationale catwalks. Vanaf half mei t/m eind juni 2013 komt CATRICE met de Limited Edition “Hip Trip” by CATRICE met een matchende beauty line-up voor de perfecte festivalstijl. Vier de zomer in prachtige blauwtinten met een denim look, helder flamingoroze, vervaagd groen en subtiele nudes. Met verrassende texturen en nieuwe zomerse must-haves zoals de Hydrating Bronzing Powder die de huid verzorgt en haar tegelijkertijd een zonnige gloed geeft.

Hip Trip by CATRICE – Eye Shadow Palette
Met deze line-up wordt zeker de toon gezet: met de zes kleuren zijn de mogelijkheden eindeloos. Denim, flamingo en groen hebben een bijzonder batik effect waarmee je zowel subtiele als spectaculaire make-up looks creëert. De zachte texturen hebben zowel matte als shimmer-effecten. De praktische duo-applicator garandeert een perfecte, professionele look. Verkrijgbaar in C01 Haunting Melody.
Consumentenadviesprijs: € 4,99

Hip Trip by CATRICE – Sheer Lip Colour
Kleurenfestival voor de lippen. De Sheer Lip Colour heeft een hoog gepigmenteerde, transparante geltextuur die zorgt voor rijke maar subtiele resultaten. Deze prachtige lipkleuren voelen licht aan op de lippen en geven ze een verzorgde, glossy look. De Sheer Lip Colour is verkrijgbaar in drie kleuren: C01 The Salmon Dance, C02 Wheels on Fire en C03 Nude & Rude.
Consumentenadviesprijs: € 3,99

Hip Trip by CATRICE – Hydrating Bronzing Powder
De hit van deze zomer: Hydrating Bronzing Powder hydrateert de huid en zorgt voor een natuurlijke, zongekuste teint. Verfris je festival glow met deze absolute zomerse must-have. In één zonnige tint.
Consumentenadviesprijs: € 4,59

Hip Trip by CATRICE – Satin Blush
Warming up op de main stage. De Satin Blush zorgt voor een mooie blos op de wangen, zelfs zonder te headbangen. De lichte textuur is gemakkelijk aan te brengen en met de vingertoppen uit te werken totdat het versmelt met de huid. Met de heldere flamingoroze blush breng je een subtiel blosje aan. En gebruik je meer laagjes, dan wordt je blush steeds krachtiger. Zo snel en gemakkelijk kan een beauty make-over gaan. Verkrijgbaar in C01 Light My Fire.
Consumentenadviesprijs: € 3,99

Hip Trip by CATRICE – Ultimate Nail Lacquer
Meet & greet. Ultieme langhoudende texturen, ultieme dekking, ultiem heldere kleuren – Ultimate Nail Lacquers hebben trendy kleuren om elk festival te rocken. Denim blauw, mintgroen, nude, zalm of flamingo – deze nagellaken stelen de show. Verkrijgbaar in C01 Blue Highway, C02 Green Days, C03 The Salmon Dance, C04 Wheels On Fire en C05 Nude & Rude.
Consumentenadviesprijs: € 2,99

Hip Trip by CATRICE – Passport Cover
Goede reis! Hip Trip heeft een beschermend paspoorthoesje voor de festival jet-setter – en alle andere reizigers – die graag hun paspoort in een accessoire omtoveren. En door de felle kleur raakt het niet snel kwijt!
Consumentenadviesprijs: € 4,99

“Hip Trip” by CATRICE is vanaf half mei t/m eind juni 2013 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.

Lees ook:Ben jij klaar voor de zomer; leuke producten gespot
Lees ook:Klaar voor een zomer op Ibiza met Aztec-trend
Lees ook:Stralende, natuurlijke teint met Catrice Prime And Fine
Lees ook:Klaar voor de lente met low budget accessoires
Lees ook:Allerlei nieuwe Catrice-producten voor prachtige huid

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>