Stralende, natuurlijke teint met Catrice Prime And Fine

Een prachtige, stralende, zachte en natuurlijke teint – dit is binnen handbereik met de nieuwe Prime And Fine – Translucent Loose Powder van Catrice. De microfijne poederdeeltjes zorgen voor een langdurig mat effect.

Daarnaast bieden ze de juiste basis zodat make-up perfect blijft zitten. Ze absorberen overtollig talg en matteren de huid zonder deze uit te drogen. Translucent Loose Powder zorgt voor een perfecte, fluweelzachte en stralende teint.

Consumentenadviesprijs: € 5,49

Lees ook:Stralende huid met ck one 3-in-1 concealer
Lees ook:Stralende blos met baked blush
Lees ook:Stralende feestdagen met kerstassortiment Etos
Lees ook:Klaar voor de zomer vol festivals met Catrice
Lees ook:Allerlei nieuwe Catrice-producten voor prachtige huid

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>