Review New York Color Big Bold Curl mascara

Blogger Irene Groenink was begin maart aanwezig bij het Kruidvat Beauty Event. Daar verzamelde zij allerlei producten om te testen. Vandaag bespreekt ze de New York Color mascara. Type ‘Extra Black (855)’, om precies te zijn.

Is de verpakking aantrekkelijk?
Zekerweten! De verpakking is vooral ook heel opvallend. Groot, groen en met roze, glimmende letters. Die zie je niet zomaar over het hoofd!

Wat is de eerste indruk van het borsteltje?
Haal die –tje er maar gerust vanaf. Wat een enorm ding, zeg! De borstel is wel mooi krom, zodat hopelijk ook de kleine wimpertjes een likje mascara krijgen.

Is het product fijn in gebruik?
Mwah. Van mij had de borstel wel iets bescheidener gemogen. Wat betreft het aanbrengen van de mascara scheelt het inderdaad dat de borstel krom is, maar plakkende wimpers en klontjes zitten met deze enorme borstel in een klein hoekje.

Wat voor een werking zou het product moeten hebben?
Het voornaamste dat het product belooft, is dat één laag voldoende is. Verder zorgt de mascara volgens de verpakking voor een mooie krul, voor véél volume en blijft de mascara 16 uur lang zitten.

In hoeverre doet het product wat het zégt dat het doet?
De mascara zorgt inderdaad voor veel volume en krul, maar zoals ik al eerder aangaf, ontstaan hierdoor wel snel klontjes. Houd het dus echt bij dat ene laagje. Verder blijft de mascara de hele dag zitten. Al met al dus een prima product!

De New York Color Big Bold Curl mascara kost €3,99 en is vanaf april exclusief te koop bij Trekpleister en Kruidvat.

Lees ook:Review New York Color lipgloss; hij ruikt naar grapefruit
Lees ook:Over-the-top look met New York Color Rock Muse Top Coat
Lees ook:Spectaculaire, lange wimpers met essence get BIG! mascara
Lees ook:Review Kruidvat Curl Control shampoo en conditioner
Lees ook:Blog van Britt: Dromend over New York.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>