47 nieuwe nagellakjes van Catrice; bekijk de kleuren

Catr_UNL_NEW31Catrice presenteert deze maand meer dan veertig nieuwe nagellakjes. Het gaat om de nieuwe generatie Ultimate Nail Lacquers. Met veel kleur, gloss booster technologie en gel-effect.

Kleur, kleur, kleur: de nieuwe collectie biedt werkelijk alles – trends, klassiekers, nudes en dertien bestsellers. Nagel couture in eindeloze variatie. Kleuren krijgen direct een ultra hoogglans finish dankzij de, speciaal voor Catrice ontwikkelde, gloss booster technologie. Uitstekende professionele resultaten met een subliem gel-effect, zonder af te bladderen. Ook de nieuwe Ultimate Nail Lacquers bevatten geen schadelijke bestanddelen zoals formaldehyde, tolueen of weekmakers.

Kleur ontmoet technologie: een gloednieuw reservoir kwastje, gemaakt met gepatenteerde Natrafil haarvezels van DuPont. Het innovatieve reservoirkwastje geeft ultieme kleur aan de nagels met slechts één streek. Dit is de eerste keer ooit dat intelligente Natrafil vezels zijn verwerkt in een nagellakkwastje. Ze absorberen de ideale hoeveelheid nagellak die nodig is voor het lakken van één nagel. Hierdoor is het niet meer nodig het kwastje herhaaldelijk in het potje te dopen. Het reservoirkwastje absorbeert de lak en houdt dit vast, waardoor druppelen en geknoei tot het verleden behoren! De afmetingen van het kwastje zorgen voor een nauwkeurige, gecontroleerde en egale applicatie zonder strepen.

De nieuwe Ultimate Nail Lacquers (10ml) zijn verkrijgbaar in 40 kleuren en de Ultimate Nudes (10ml) zijn verkrijgbaar in 7 kleuren, allen voor € 2,99 per stuk. Ze zijn opgenomen in het standaard assortiment van Kruidvat en Trekpleister in Nederland. In België zijn ze bij Kruidvat verkrijgbaar.

Bekijk alle kleuren

Lees ook:Veel nieuwe kleuren nagellak verfrissen assortiment Catrice
Lees ook:Nieuwe kleuren nagellak Forever Strong Pro van Maybelline
Lees ook:Ontdek nieuwe Limited Edition van Catrice: Cucuba
Lees ook:Klaar voor de zomer vol festivals met Catrice
Lees ook:Steel de show met mini nagellakjes van Bourjois

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>