Oranje is dé trendkleur van het voorjaar!

Het is bijna zo ver! Koninginnedag 2012, dit vaderlandslievende feest barst los op 30 april. Op deze nationale feestdag die we elk jaar met zijn allen uitbundig vieren, kun jij de show stelen! OPI heeft namelijk Atomic Orange geselecteerd.

Met deze nagellak kun jij je outfit voorzien van een boost fashion en kleur. Je creëert in een handomdraai de totale look met dé trendkleur oranje! Verzorgde en tip top gelakte nagels zijn een echte must. Vergeet ook niet dat in juni het EK Voetbal begint en wij ‘onze mannen’ met deze nagellak geheel in stijl kunnen aanmoedigen.

Dat oranje dé trendkleur van het voorjaar is werd al snel duidelijk tijdens de New York Fashion Week 2012. OPI lakte daar de nagels van de modellen van verschillende bekende ontwerpers zoals BCBG, Jason Wu en Lauren Moffatt, laatstgenoemde koos voor haar catwalkshow ook een geweldige oranje tint!

Lees ook:Zwart-wit is het dit voorjaar helemaal
Lees ook:Mexx is klaar voor het voorjaar
Lees ook:Oranje is het helemaal bij MAC
Lees ook:Marianne Vos dé sportvrouw van het jaar 2012
Lees ook:Vrouwen knallen graag met kleur in het voorjaar

1 Reacties // Reageer

One thought on “Oranje is dé trendkleur van het voorjaar!

  1. shirts

    Oranje is zeker de kleur van het jaar. Kijk eens voor mooie combinaties op shirtsofholland.com

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>