Mexx is klaar voor het voorjaar

Meiden vandaag heb ik informatie ontvangen over de nieuwste collecties van Mexx. De eerste pre-voorjaarslijn is al vanaf volgende maand verkrijgbaar. Mexx Stardus is glamorous en ultra-optimistisch… Do you want to reach the Stars?

Sterren in intarsia of knitwear, spelen een stralende rol binnen deze hebzuchtopwekkende collectie. Lichte, vrouwelijke chiffon blouses borduren voort op het najaar, maar nu in combinatie met stoere ‘kapotte’ denimshorts voor het onmisbare sexappeal.

We luiden niet alleen een nieuw jaar in, maar ook een nieuw seizoen. De collectie biedt een complete knitwearlijn voor alle seizoenen met onder meer rechte vestjes – perfect op zo’n trendy verwassen chino – en luchtig zwart gestreepte vestjes, die de perfecte finishing touch zijn voor op een hippe rode denim.

Leren jacks met rib, geruite blouses en sjaals met tal van fraaie prints vormen de ultieme basis voor genadeloos mix’ en matchen. Indigogrijs en marineblauw vormen samen met zachtroze en lichtblauwe accenten de decemberkleuren die jou fashionable op weg helpen het nieuwe jaar alvast zoetjes in te luiden. Levendige koraaltinten geven het kleurbeeld een extra sprankelend effect.

CHELSEA DAYS
De januari 2012 Mexx collectie vormt een waar eerbetoon aan het New York van de jaren zeventig en stijlicoon Jane Birkin: Chelsea days. Verwelkom retro met een moderne twist.

Binnen de collectie zijn diverse stijlelementen uit de jaren zeventig terug te vinden, waarbij een hoofdrol is weggelegd voor strepen in alle soorten en maten. Naast veel chiffon met noppen spelen ook de westernruit en gehaakte details een belangrijke rol binnen deze fijne 70’s geïnspireerde collectie.

Denim maakt een grootse rentree in deze Mexx Chelsea collectie. Met het gilet gesneden denim jack, de bootcut met opgestikte zakken of de destroyed denim shorts creëer je een stoere denim on denim look.

Binnen deze fraaie collectie is kunstsuède toonaangevend, wat goed terug te zien is in trenchcoats, gilets en chino shorts. Naast felle kleuraccenten biedt de collectie vooral neutrale warme, rustige tinten, die we nog kennen uit de jaren zeventig en nu nog eigentijdser worden in combinatie met matte paarstinten. Gekleurde, sterk verwassen chino’s geven deze look haar zacht, vrouwelijke touch.

Ga voor meer informatie naar www.mexx.com.

Lees ook:Inspiratie voor het voorjaar
Lees ook:Zwart-wit is het dit voorjaar helemaal
Lees ook:Oranje is dé trendkleur van het voorjaar!
Lees ook:Ben jij klaar voor het nieuwe festival-seizoen? Get the look!
Lees ook:Musthaves voor het voorjaar van New Yorker

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>