Scènes uit het leven van – een chaoot – Liv

Ken je Liv al? Maak in ‘Scènes uit het leven van een chaoot Liv’ kennis met haar wereld. Die bestaat uit haar beste vriendin Katja, de geweldige Sem, puistzilla’s, nepberry’s, Michael, er fashionable uit willen zien (imago is ALLES op de middelbare school), wiskundige formules om je imago uit te rekenen, zoenologie, oppasperikelen, bad hair days, rampzalige eerste dates en nog veel meer gedoe.

Liv zit in de brugklas en woont samen met haar moeder en zus Jazz. En zo nu en dan woont mams vriend Lucas bij hen. Liever had Liv dat haar vader weer terug naar huis kwam – die is al jaren op wereldreis, op zoek naar zichzelf en zijn ziel, en ze heeft hem nooit meer gezien. En Liv zelf? Die wil ook wel een vriendje: Sem. Jammer genoeg wil de perfecte en populaire Jennifer dat ook. En dan is er nog de toneelclub waar Liv bij speelt: die hoofdrol in Romeo en Julia, die wil Liv dolgraag hebben.

Liv is een van die personages die in je hoofd gaat zitten en die je er niet meer uit wilt laten! Het boek is nu verkrijgbaar, onder andere via bol.com.

Lees ook:Een kijkje in het leven van een voormalig profvoetbalster
Lees ook:Dagboek van een muts – Leven van een Loser voor meiden
Lees ook:Thomas Pieters: “Ik wil vooral vrolijke liedjes schrijven over het leven”
Lees ook:Blog van Britt: Mijn nieuwe missie in het leven.
Lees ook:Overspel kan niet in het echte leven volgens acteurs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>