Levens redden met zo’n jas als Jennifer Hoffman

Als ambassadrice van de Female Cancer Foundation heeft Jennifer Hoffman een speciale fotoshoot gedaan ter promotie van een door Protest Boardwear ontwikkelde winterjas, ter ondersteuning van de Female Cancer Foundation. “Deze fotoshoot zie ik als een uitstekende kans om de unieke samenwerking tussen de Female Cancer Foundation en Protest te promoten.” aldus Jennifer. “Bij aanschaf van dit jack red je immers de levens van vijf vrouwen.”

Het is een modieuze winterjas voor vrouwen, waarin op subtiele manier verwijzingen naar de Female Cancer Foundation zijn verwerkt. Dus wil jij er deze winter hip uitzien én dit initiatief steunen? Kijk dan op Protest.eu voor de dichtstbijzijnde winkel of koop de jas direct via de webshop.

Lees ook:Jennifer Hoffman vertelt alles over Sophie’s Web
Lees ook:Jennifer Hoffman en Manuel Broekman in Sophie’s Web
Lees ook:Jennifer Aniston gevraagd als Bondgirl
Lees ook:Jennifer Lopez schudt met haar kont in Rotterdam
Lees ook:Jennifer Ewbank getrouwd met Robin de Munk (video)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>