Jennifer Hoffman vertelt alles over Sophie’s Web

Tijdens de persviewing van de nieuwe NET5 serie Sophie’s Web – die vanavond te zien is – kreeg blogger Lilian Lauwerijssen de kans om hoofdrolspeelster Jennifer Hoffman te interviewen. Zij vertelt alles over deze bijzondere serie.

Hoe is het om voor een webcam te acteren? Is het heel anders dan voor een camera?
Jennifer: Het is zeker anders om voor een webcam te acteren. Als actrice ben je veel kwetsbaarder, de mensen thuis zien ook alleen maar je hoofd. Gelukkig kon ik al een tijdje aan het idee wennen om voor een webcam te acteren. Ik heb namelijk drie jaar geleden al een pilot opgenomen met Dennis Overeem (regisseur en bedenker van de serie). Toen ik het idee van Dennis hoorde was ik gelijk enthousiast, dit is een hele vernieuwende serie met een mooie verhaallijn.

Over die verhaallijn gesproken, we zien nu in de eerste aflevering de eerste ontmoeting tussen Teun en Sophie. Is er een kans dat de twee personages elkaar buiten de datingsite gaan ontmoeten?
Jennifer: Ik kan natuurlijk niks verklappen over het plot van de serie, daar zal je echt voor moeten gaan kijken. Ik kan je wel vertellen dat alle scènes zich via de webcam zullen afspelen en je als kijker niet snel getuige zult zijn van een ontmoeting tussen Teun en Sophie.

Ben je bang voor negatieve reacties op de serie, omdat het zo’n heel nieuw genre is?
Jennifer: Er zullen altijd mensen zijn die het niet goed of niet leuk vinden, maar ik ben ervan overtuigd dat er ook een grote doelgroep is die het wel leuk vindt. Ik ben daarom niet echt bang voor negatieve reacties, ik hoop vooral dat we binnen de doelgroep veel leuke reacties krijgen. Ik ben er zelf van overtuigd dat jonge mensen het heel leuk gaan vinden omdat het heel herkenbaar is voor ze.

Wordt er met Sophie’s Web ook een taboe doorbroken die er op het internetdaten heerst?
Jennifer: Ik weet niet zeker of het taboe echt doorbroken wordt, maar we proberen wel te laten zien dat het in deze tijd heel normaal is om via internet een leuke relatie op te bouwen. In de serie spreekt Sophie via de webcam met veel vrienden en familie, zelfs haar moeder, dus hiermee laten we wel zien dat het heel normaal is om via een webcam contact te zoeken met anderen. Iedereen zou het vaker moeten doen. Als je iemand lange tijd niet kunt zien, maar allebei wel een internetverbinding hebt is het makkelijk om contact te houden via Skype of FaceTime. Ik doe het zelf ook vaak als ik een van mijn vrienden of familie lange tijd niet kan zien door een klus.

Sophie’s Web is vanavond op Net 5 te zien.

Tekst: Lilian Lauwerijssen

Lees ook:Jennifer Hoffman en Manuel Broekman in Sophie’s Web
Lees ook:Backstage bij persviewing Sophie’s Web
Lees ook:Levens redden met zo’n jas als Jennifer Hoffman
Lees ook:Charlotte-Sophie Heitinga EK-deskundige RTL Boulevard
Lees ook:Bloglight > Blogger in the spotlights: Sophie Walther van Margesja

1 Reacties // Reageer

One thought on “Jennifer Hoffman vertelt alles over Sophie’s Web

 1. nayomi

  Jeniffer Hofman in Veronica magazine over dating:

  je weet snel genoeg of het niks wordt en dan klik je zo’n man gewoon weg. Een druk op de knop en je kunt weer door….

  In datingwereld wordt dit gezien als een belachelijke asociale opstelling en datinggedrag van iemand die geen inlevingsgevoel heeft. Datingcoaches op datingsites hebben er veel moeite mee dit gedrag te bestrijden….Heel veel energie kost dit. Review sites over datingsites staanm vol met frustraties uit dit soort gedrag ontstaan….

  Maar Jennifer hoffman, just a pretty face, gaat dan vervolgens oproepen om het op die manier te doen. Jennifer Hoffman is dan wel uiterlijk een mooie dame maar verder moet ze eens leren na te denken. Uiterlijke schoonheid en dom (of is het arrogantie) gaan duidelijk weer hand in hand.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>