Bloglight > Blogger in de spotlights: Robin van Kissokill.net

Meiden.blog.nl interviewt iedere vrijdag, zaterdag en zondag interessante bloggers in de rubriek Bloglight. In deze editie de 19-jarige Robin, die net de opleiding schoonheidsspecialiste heeft afgerond en bezig is met visagie en hairstylist. Ze blogt op Kissokill.net.

“Met deze blog ben ik in mei gestart. Ik heb hiervoor al verschillende blogs gehad, ik ben denk ik begonnen echt met bloggen toen ik rond 17 was? Daar voor heb ik meer websites gehad met informatie over dingen niet echt een blog. De reden waarom ik gestart ben.. weet ik eerlijk gezegd niet meer zo. *oops* Ik denk dat ik meer wou bloggen over luxe cosmetica en buitenlandse aangezien de meeste blogs toch echt meer over Essence/Catrice/Hema enz gaan, zijn ook heel leuk hoor daar niet van! Maar de luxe producten kon je minder vinden, behalve bij de blogs die het toegestuurd kregen. En als je het zelf koopt heb je toch vaak een andere mening dan als je het krijgt.”

Waar blog je over?
“Ik wissel eigenlijk elke maand.. ene keer blog ik heel veel over beauty, dan over reizen, dan over DIY en daarna weer persoonlijk. Dus ik kan het niet echt in een categorie zetten maar bij Bloglovin’ staat mijn blog in de categorie beauty. Ook qua stijl wissel ik best vaak want de ene keer heb ik zin om veel foto’s er bij te doen.. dan minder. En ook qua layout, haha, ik hou er van om veel te veranderen tot ik echt datgene gevonden heb wat er voor mij perfect uit ziet.”

Wat maakt bloggen zo leuk?
“Het is leuk dat als je een idee heb dat je het ergens kwijt kan of dat jou informatie andere kan helpen. Bijvoorbeeld swatches van beauty producten of je mening er over, het helpt mensen wel vaak een miskoop voorkomen. Zelf zoek ik er ook altijd op en ben ik blij dat ik ergens op het web iemand zijn mening er over kan vinden. Ook leer je leuke mensen kennen en van mijn vorige blog spreek ik nog meerdere mensen regelmatig en een paar heb ik er al in het ‘echt’ gezien! Je maakt er dus ook echt vrienden want de meeste die ik bezoek en die mij bezoeken hebben toch dezelfde interesses.”

Schrijf je alles?
“Hmm.. dat verschilt, ik heb er eigenlijk totaal geen problemen mee dat andere het lezen. Ik bedoel ik zet het er zelf op je moet dan ook rekening houden met de gevolgen toch? Wel ben ik vaak bang dat een bekende het van me leest want eigenlijk alleen mijn moeder en zusje weten dat ik blog en als ze het ontdekken lijkt het net alsof ze mijn dagboekje ontdekken.. zo’n gevoel. Ik heb dit al is eerder gehad met mijn vorige blog die gewoon over beauty ging en reizen die ik maakte en toen heb ik er ook gewoon ruzie om gekregen.. blijkbaar is het iets heel ergs als je dat voor je houd voor iemand. Maar verder kan ik me niet erg druk om maken er zullen altijd mensen zijn die het niet met je eens zijn.”

Welke site(s) moet iedereen ontdekken?
Ik volg zelf persoonlijke/fashion blogs altijd als http://cheeserland.com en http://xiaxue.blogspot.nl/ . Maar eigenlijk heb ik ook veel Nederlandse blogs die ik leuk vind, ik lurk altijd overal een beetje.

Klik hier om het blog van Robin te bezoeken.

Lees ook:Bloglight > Blogger in de spotlights: Marike van LIV’WOW
Lees ook:Bloglight > Blogger in de spotlights: Michelle van Miesssss
Lees ook:Bloglight > Blogger in de spotlights: Beauty by Missella
Lees ook:Bloglight > Blogger in de spotlights: Ilse Scholts van Ielss
Lees ook:Bloglight; Blogger in de spotlights: Sylvia Kuijsten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>