SpiritHood: muts, sjaal en wanten in dierenvorm

Snoop Dogg, Khloé Kardashian, Vanessa Hudgens en Justin Bieber – ze zijn allemaal gespot met een SpiritHood. Deze eigenzinnige muts, sjaal en wantjes in één is nu ook in Nederland verkrijgbaar.

SpiritHoods zijn niet alleen comfortabele accessoires, ze zijn ook nog eens trendy en functioneel. In de sjaal van de SpiritHood zit bijvoorbeeld een handig zakje verwerkt om je iPhone, blackberry, portemonnee of creditcard in te bewaren.

Deze must haves zijn gemaakt van imitatiebont en beschikbaar in verschillende prints; wolf, nachtuil, bruine beer, husky, luipaard, havik, sneeuwluipaard en rode wolf. Er is hoe dan ook een SpiritHood die jou karakteriseert.

Wil je een SpiritHood dan zul je wel even moeten sparen. Ze kosten namelijk 129,95 euro, maar daarvan gaat wel een deel naar het goede doel (het Pro Blue programma).

Klik hier voor meer informatie of lees het artikel op Shoppenblog.

Lees ook:Justin Bieber heeft al een SpiritHood, jij ook?
Lees ook:Dagboek van een muts – In de spotlights!
Lees ook:Dagboek van een muts – Leven van een Loser voor meiden
Lees ook:Ontwerp sieraden en telefooncase en print in 3D bij HEMA
Lees ook:Neon kleuren en prints in combinatie met pastels

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>