Prank time

Heb je ook wel eens dat je wraak wilt op een vriend of vriendin? De Britse Joe Thatcher wilde zijn huisgenoot terugpakken vanwege een eerder uitgevoerde grap. De huisgenoot van Joe belde om te zeggen dat hij niet meer met hem samen wilde wonen en naar Amerika zou verhuizen. Joe voerde daarop een week lang alleen maar grappen met hem uit. Erg vermakelijk.

Lees ook:Easy krullen of zomerse golven binnen no-time
Lees ook:Zo ben je in no time bikiniproof!
Lees ook:Big Time Rush in teken van hartverscheurende keuze
Lees ook:Time to lighten up! met nieuwe collectie van steps
Lees ook:Oproep Q-music aan One Direction fans

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>