Merel Westrik Lekkerste Wijf Van Kwart Voor Vijf 2012

Merel Westrik, tv-presentatrice en bekend van omroep WNL, is vandaag in het programma van ‘Van Inkel In De Middag’ gekroond tot ‘Het Lekkerste Wijf Van Kwart Voor Vijf 2012′. Q-music luisteraars stemden, na haar side-kick avontuur bij Jeroen van Inkel en Patricia van Liemt, massaal op deze pittige dame.

Naast Merel waren Nicolette van Dam en De Ouwe Hoeren genomineerd. De titel ‘Het Lekkerste Wijf Van Kwart Voor Vijf’ heeft niet direct betrekking op het uiterlijk. Wil je in aanmerking komen voor de titel, dan moet je beschikken over een sterke persoonlijkheid. Daarnaast is het belangrijk dat je een goed verhaal te vertellen hebt.

Ook in 2013 zullen Jeroen en Patricia elke werkdag, rond de klok van kwart voor vijf, bellen met iemand die de geuzentitel ‘Het Lekkerste Wijf Van Kwart Voor Vijf’ in de wacht kan slepen.

Lees ook:Wordt Nicolette van Dam Lekkerste Wijf Van Kwart Voor Vijf?
Lees ook:Eva Koreman nieuwe sidekick van Jeroen van Inkel
Lees ook:Gezond eten obsessie voor één op de vijf meiden
Lees ook:Wie bakt de lekkerste cupcake van Nederland
Lees ook:Top vijf schoolagenda’s voor meisjes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>